Neler Yeni

CS:GO Paris Majör Bileti Alırsam Jeton geliyor mu ve kar edermiyim

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Bu iş tam olarak ne? Bilen birisi detaylı olarak açıklayabilir mi? 180 TL ve 327 TL'lik ürünler ne işe yarıyor?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
3-4 Major öncesinde maçları izleyerek düşürebiliyordun fakat artık mümkün değil. Bileti almadan ne jeton ne de hatıra paketi alabilirsin. Ya parayla jeton alarak alırsın ya da bileti alarak maksimum 3 tane paket alırsın.
Peki paketler satılıyor değil mi ? Sence minimum ne kadar eder bir paket ? Aslında detaylı bir rehber tarzında bir konu açan olursa daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
@Matt Murdock Merhaba, dostum bir kaç sorum olacak.

1) Bu Major biletinin en yüksek olanını (300 küsurluk olanı) alırsam bana o 3 tane altın jetonu verdiğinde o 3 altın jeton ile üç tane Paris 2023 Hatıra Paketi alabilir miyim?
2) Şuan fiyatı 17 ₺ olan sticker kapsüllerin fiyatına ek bir indirim gelip 5 ₺ ye felan düşeceği bir zaman olur mu? Ona göre şimdi almayayım bir şey ve 3.000 ₺ ye karışık alırım indirim geldiğinde ve hatıra paketleri ile birlikte onları da 1 yıl tutarım envanterde.

Şimdiden teşekkürler.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Oğuz
@Matt Murdock Merhaba, dostum bir kaç sorum olacak.

1) Bu Major biletinin en yüksek olanını (300 küsurluk olanı) alırsam bana o 3 tane altın jetonu verdiğinde o 3 altın jeton ile üç tane Paris 2023 Hatıra Paketi alabilir miyim?
2) Şuan fiyatı 17 ₺ olan sticker kapsüllerin fiyatına ek bir indirim gelip 5 ₺ ye felan düşeceği bir zaman olur mu? Ona göre şimdi almayayım bir şey ve 3.000 ₺ ye karışık alırım indirim geldiğinde ve hatıra paketleri ile birlikte onları da 1 yıl tutarım envanterde.

Şimdiden teşekkürler.
Evet jetonlar hatıra paketi almak için. Sticker kapsülleri Major bittikten sonra 4,75 gibi bir fiyata düşecek, şimdi sadece açacaksan al. Çok fazla insan yatırım yapar bence ama 1-2 yıl bekletilirse güzel bir kar gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki paketler satılıyor değil mi ? Sence minimum ne kadar eder bir paket ? Aslında detaylı bir rehber tarzında bir konu açan olursa daha iyi olur.
İlk 1 hafta jetonlarla aldıklarını satamıyorsun, sonrasinda satabilirsin. Uzun süre para etmez. CS2 çıkınca neler olacak o da var. Ya çok fazla değerlenecek ya da bir müddet düşükte kalacak. Yine de 1-2 yıl bekletmeye hazır ol.

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
Peki %75 indirime girdiğinde 50 adet alıp kenara atmalı miyim yoksa jetonsuz biletten alıp jeton düşürmeyi mi denemeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
Evet jetonlar hatıra paketi almak için. Sticker kapsülleri Major bittikten sonra 4,75 gibi bir fiyata düşecek, şimdi sadece açacaksan al. Çok fazla insan yatırım yapar bence ama 1-2 yıl bekletilirse güzel bir kar gelir.

İlk 1 hafta jetonlarla aldıklarını satamıyorsun, sonrasinda satabilirsin. Uzun süre para etmez. CS2 çıkınca neler olacak o da var. Ya çok fazla değerlenecek ya da bir müddet düşükte kalacak. Yine de 1-2 yıl bekletmeye hazır ol.
1-2 yıl hiç önemli değil. 300 küsur ile bilet ve jeton alırım. Geriye kalan 1.700 TL ile de 340 tane kapsül alırım.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
bu pass in olayı ne biri açıkklayabilir mi kartı aldıktan sonra tam olarak ne yapmamız gerekiyo oyun içinde görev vs mi veriyolar yoksa oynadıkça item düşme oranımı artıyo biri anlatabilirse iyi olur

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Oğuz
1-2 yıl hiç önemli değil. 300 küsur ile bilet ve jeton alırım. Geriye kalan 1.700 TL ile de 340 tane kapsül alırım.
Aynen tam böyle yap. Elmas jeton yapabilirsen de toplam 6 paketi de bekletirsin.

bu pass in olayı ne biri açıkklayabilir mi kartı aldıktan sonra tam olarak ne yapmamız gerekiyo oyun içinde görev vs mi veriyolar yoksa oynadıkça item düşme oranımı artıyo biri anlatabilirse iyi olur
Akşam rehber açacam neler yapılmalı diye.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Evet çok mükemmel sticker koymuşlar. Açmak için alıyorsan stickerlar değerliyken açabilirsin fakat yatırım için alacaksan %75 indirim gelecek onu bekle.

2000 tane almayı planlıyorum ben.

Ana menüde gözüküyor zaten alt tarafta
hocam tahminleriniz varmı bende alabilirim 180 tllik olanı

hocam tahminleriniz varmı bende alabilirim 180 tllik olanı
hatıra paketler 3 5 sene sonra çok değerlenebilir sonuçta sadece majora özel

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
Aynen tam böyle yap. Elmas jeton yapabilirsen de toplam 6 paketi de bekletirsin.

Akşam rehber açacam neler yapılmalı diye.
Elmas jeton nedir? İlk kez duyuyorum. Ek para felan mı veriliyor, ne işe yarar? Ek hatıra paketimi verdiriyor? (Teşekkürler şimdiden)

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Elmas jeton nedir? İlk kez duyuyorum. Ek para felan mı veriliyor, ne işe yarar? Ek hatıra paketimi verdiriyor? (Teşekkürler şimdiden)
anladığım kadarıyla her seçtiğin takım win aldığında jeton artıyor

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr