CS:GO Pazar Hakkında Yardım!

Hesabınıza 5 Dolar yatırmanız lazım önce.
Pazar banı olabilir,5 dolar yükledinmi bilmiyorum.
5 dolar yüklemezsen pazarı ve arkadaş eklemeyi kullanamassın. Kasa açmak da karlı bir iş değil.
Yorumlarınız içni teşekkürler bir de bu steam cüzdana geçcek di mi karta filan atamıyoruz bir de geçme süresi var mı bir de eğer bir şey sattıysanız ne kadar sürede satılıyor pazardaki en düşük fiyattan koyarsanız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%0,25 şans varmış bıçak veya eldiven çıkması için. Yani çok düşük bir olasılık. Anahtar için harcayacağın paraya yazık olur. Bir anahtar 21 TL hiç ucuz değil. Onun yerine pazardan item alıp saklayıp değerlendirebilirsin belki ileride değer artar.

Steame hiç para yükledin mi ?
Yok yüklemedim şu ana kadar olan tek paralı oyunum AC oddysey onu da epicte indirimden aldım

Yorumlarınız içni teşekkürler bir de bu steam cüzdana geçcek di mi karta filan atamıyoruz bir de geçme süresi var mı bir de eğer bir şey sattıysanız ne kadar sürede satılıyor pazardaki en düşük fiyattan koyarsanız?

Yok yüklemedim şu ana kadar olan tek paralı oyunum AC oddysey onu da epicte indirimden aldım
Alıcısı olan bir itemse en düşük fiyattan koyarsan 10 saniye bile sürmez satılması. Eğer fiyatı çok pahalı değilse tabi.

İşte 5 dolar yüklersen pazarı kullanabilirsin dostum.

Steam bakiyesi karta atılmaz. İllaki cüzdana atmanıza gerek yok oyun alsanızda olur. son sorunuz sattığınız şeye göre değişir.

Alıcısı olan bir itemse en düşük fiyattan koyarsan 10 saniye bile sürmez satılması. Eğer fiyatı çok pahalı değilse tabi.

İşte 5 dolar yüklersen pazarı kullanabilirsin dostum.
tamam teşekkürler bir şey satarken size sorayım mı ideal fiyat sormak için belki bazı kişiler gereksiz ucuza koyar itemleri fiyatlar hakkında bilginiz var mı

Eğer sattığın ürüne otomatik alım teklifi koymuşsa birileri o fiyattan satılığa çıkardığında saniyesinde satılıyo.

İtemin pazar sayfasında alt taraflarda grafikler var. Kaç kişi kaç TL'ye koymuş kaç TL'ye almak istiyor her şey yazıyor
.

Eğer sattığın ürüne otomatik alım teklifi koymuşsa birileri o fiyattan satılığa çıkardığında saniyesinde satılıyo.
İtemin pazar sayfasında alt taraflarda grafikler var. Kaç kişi kaç TL'ye koymuş kaç TL'ye almak istiyor her şey yazıyor
.
Hocam peki iyi kasa dusurmek icin nasil taktikler var bildiginiz tek yapmam gereken iyi oynamak mi baska seyler de var mi yani

Geri