Neler Yeni

CS GO Rank Kasma Konusunda Yardım İstiyorum

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Başlıktada belirttiğim gibi yardımınıza ihtiyacım var nova 3 e çıkmıştım sonrada hilecilere denk gelmemle birlikte 4 maç kazanıp 3 maç kaybetmeyle nova 1 e kadar düştüm. rankımı yükseltmek için yüksek rütbelilerle aynı takımda olup kazanmaya ihtiyacım var . yoksa delirmeme az kaldı

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Başlıktada belirttiğim gibi yardımınıza ihtiyacım var nova 3 e çıkmıştım sonrada hilecilere denk gelmemle birlikte 4 maç kazanıp 3 maç kaybetmeyle nova 1 e kadar düştüm. rankımı yükseltmek için yüksek rütbelilerle aynı takımda olup kazanmaya ihtiyacım var . yoksa delirmeme az kaldı
league of legend oyna kafan rahat olsun ;)

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yüksek rütbelilerle girip karşında senin rütbene göre kısmen iyi kişiler geleceği için az adam vurabilirsin bu da moralinin daha çok bozulmasına yol açabilir.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilginize teşekkür ederim. diğer oyunlara göre daha cazip geliyor cs go :D maksat rank yükseltmek tabii ki ölücez öldürcez sorun yok :)

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,448
İsim
Emir Bayram
Dmg'yim tavsiyem yüksek ranklar ile girmen lazım gittikçe daha iyi olursun bide maç öncesi aim haritasında 200adam vur sadece kafadan

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
arkadaşlarım var ama hepsi nova malesef :D

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
yada başka steam hesap açıp baştan mı cs go atsam rankı yüksekten açabilirim belki

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
HelianTv youtube kanalında aim geliştirme antrenmanı var ben onu yapıyorum her gün ve faydasını görüyorum. Bi bak istersen aim geliştirirsin daha iyi oynarsın

alex jensen

80+ Silver
ilginize teşekkür ederim. diğer oyunlara göre daha cazip geliyor cs go :D maksat rank yükseltmek tabii ki ölücez öldürcez sorun yok :)
hile değildir seçkinsen nova ranklarda hile yok sen iyi oynayana hile diyorsundur

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
hile değildir seçkinsen nova ranklarda hile yok sen iyi oynayana hile diyorsundur
emin ol insan ayırıyor güzel oynayan ile hile olanı . seçkin hesaptayım
HelianTv youtube kanalında aim geliştirme antrenmanı var ben onu yapıyorum her gün ve faydasını görüyorum. Bi bak istersen aim geliştirirsin daha iyi oynarsın
sensivity ayarını kaç yaptın peki ?

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
emin ol insan ayırıyor güzel oynayan ile hile olanı . seçkin hesaptayım

sensivity ayarını kaç yaptın peki ?
oyun içi 1.77 mousenin ise 500'de ama kendin için hangisi iyiyse onu yap benim dediklerim senin için belki iyi olmayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,513
Üyeler
163,006
Son üye
taskin767
Top Bottom