T.P.G.
80+ Titanium
Olabilir değil öyle. Başka türlü imkanı yok.Hesap sadece bana ait olmadığından kesin bir şey diyemem. Ama olabilir
Olabilir değil öyle. Başka türlü imkanı yok.Hesap sadece bana ait olmadığından kesin bir şey diyemem. Ama olabilir
valla önceden takmazdım da şuan takıyorum ve bu durum sinir bozuyor açıkcası. peş peşe 6-7 maç alıyorum bu seri bir kaç kez daha oluyor ama hiç bir hareket yok 1-2 yenilsem düşüyorum.Olabilir değil öyle. Başka türlü imkanı yok.
Gaben sizi kara listeye almış olabilir.valla önceden takmazdım da şuan takıyorum ve bu durum sinir bozuyor açıkcası. peş peşe 6-7 maç alıyorum bu seri bir kaç kez daha oluyor ama hiç bir hareket yok 1-2 yenilsem düşüyorum.
Her iki oyunun da ortak saçma yanı ne olursa olsun kaybedince elo gitmesi.CS:GO'da olay ilk başta takımının kazanması.
Sonrasında bombaları aktif kullanmak, bomba kurup/imha etmek, clutch, ace ve EDO almak önemli.
Bir maçta 17 kill al 7 EDO'n olsun 27 kill almış adamdan daha iyi oynamış sayar seni oyun eğer onun EDO'su düşükse.
Bence de kişisel bakılmalı olaya.Her iki oyunun da ortak saçma yanı ne olursa olsun kaybedince elo gitmesi.
Gram abartmıyorum 40 kill alıp rank düştüm CS'de. Takım çöp olduğundan.Bence de kişisel bakılmalı olaya.
Normal, şaşırmam.Gram abartmıyorum 40 kill alıp rank düştüm CS'de. Takım çöp olduğundan.