cs go rank saçmalığı

Unlucky

80+
Reaksiyon skoru
19
4 arkadaşla cs go girer iken genellikle 5. kişi hep ***** oluyor. Hadi onu da keçtim bizi aylardır keleş 2 çift keleşte bıraktı oyun 1 kişi bile dmg olamadı son 8 maçın 8 ini yensek bile.diyelim ki 5. kişi problemi çözldü (çok nadir olsa da 5 olabiliyo) gene de şu dmg ye geçemedik takımca iyi oynanamamıza rağmen yükselemedik bunun sebebini merak ediyorum bazen cs oynayanlar şu rank sisteminin saçma olduğ için ranklarda sabit olabiliyor

4 arkadaşla cs go girer iken genellikle 5. kişi hep ***** oluyor. Hadi onu da keçtim bizi aylardır keleş 2 çift keleşte bıraktı oyun 1 kişi bile dmg olamadı son 8 maçın 8 ini yensek bile.diyelim ki 5. kişi problemi çözldü (çok nadir olsa da 5 olabiliyo) gene de şu dmg ye geçemedik takımca iyi oynanamamıza rağmen yükselemedik bunun sebebini merak ediyorum bazen cs oynayanlar şu rank sisteminin saçma olduğ için ranklarda sabit olabiliyor
faceit level kasmak daha mantıklı bana kalırsa.

CS:GO'nun eşleştirmesi de rank sistemi de rezalet. FACEIT veya ESEA dışında oynanmaz. ESEA daha mantıklı ama Türkiye serverları olduğundan ama ücretli.

CS GO'nun en saçma olaylarından biri rank sistemi ve eşleştirme. Oyuna rank sistemi getirmek bu kadar zor olmamalı. Sistem nasıl işliyor henüz bilinmiyor. Oyunu bırakma sebeplerimizden biri bu. Peş peşe 8-9 maç kazanıp lig atlayamadığımızı biliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,901
Üyeler
184,074
Son üye
shamimamedov0
Geri