Davar.Ben ne kahve içerim ne başka bir bok yaparım.ekonomi alım gücüdür alım gücü yok diye ağlıyosun maşallah ama her gün starbuckstan ordan burdanda yiyip içiyosunuz
biliyorum ülkede alım güçü var şükret önce allah daha fazlasını verir erdoğana şükredin siz isterse aç bırakırdı siziUlan 80 milyon kişi var ülkede ne biliyorsun yatmadığını mk çocuğu. Oraya gelip anneni *******
Hocam arkadaş kafasını iyi kullanamıyor yani çok basmıyor desek daha doğru olur. Her neyse siz almak istiyorsanız çok zaman kaybetmeden alın.Hocam ne alaka zam gelir mi gelmez mi dedim
Ya kardeşim bi defol git uçtuğunda herkes rahatlayacak ki onu bekliyorbiliyorum ülkede alım güçü var şükret önce allah daha fazlasını verir erdoğana şükredin siz isterse aç bırakırdı sizi
Starbucks pahalı diyo ağlıyonuz ondan karşılaştırdım bir sürü şey var karlılaştırcak madem açsınız gitmeyin o zaman starbucksa ya da kıyafet almayınDavar.Ben ne kahve içerim ne başka bir bok yaparım.
Senin ***** starbucks karşılaştırmanla ekonomist olunmuyor.Tahminimce de üniversiteye bile girememiş bir canlıyla konuşuyorum büyük ihtimal.Veya daha küçük bir veled.hangisi ise.
Sen bence buralarda fazla durma kölnde git hayatına devam et.Tek taraflı uçağın yarın öğleden önce kalkar dikkat et
Ya ulan Erdoğan kim ***** koyduğumun kafasızı seni. Allah mı da Erdoğan bizi aç bırakıyor. Kimsin sen lan böyle cümleler kuruyorsun. Fakir karnını doyuramıyorsun alım gücü diyorsun ? Söylesene kaç evin var, arabanın modeli ne.biliyorum ülkede alım güçü var şükret önce allah daha fazlasını verir erdoğana şükredin siz isterse aç bırakırdı sizi
Hocam ne diyonuz Allah için şurada erken alıp 200₺ karlı çıkmak baska fazladan vermek başkazam gelsin boşver zamlıda alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
evlerde kimse aç yatmıyor
Adamda akılın a sı veya mantığın m si varsa ben *****ım başka bir şey dememHocam arkadaş kafasını iyi kullanamıyor yani çok basmıyor desek daha doğru olur. Her neyse siz almak istiyorsanız çok zaman kaybetmeden alın.
bende seninkiniSenin ben kafanı seveyim
Ban yiyecem bunun yüzündenArkadaşlar siz adama diklendikçe onun hoşuna gidecek o sizi tilt etmeye çalışacak yani bu yüzden çok uğraşmayın derim.
@KaganKK06 @Matt Murdock
Hocam arkadaş kafasını iyi kullanamıyor yani çok basmıyor desek daha doğru olur. Her neyse siz almak istiyorsanız çok zaman kaybetmeden alın.
Hocam suanda tüm paramı kulaklık almak için kullandım rust veya csgo seçkin alacağım tabi bayrama kadar fiyatlar kalırsa bakalım hayırlısıHocam arkadaş kafasını iyi kullanamıyor yani çok basmıyor desek daha doğru olur. Her neyse siz almak istiyorsanız çok zaman kaybetmeden alın.