Neler Yeni

🚨CS:GO Seçkin Zam KAPIDA🚨

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
ben Çıkartma | Titan | Katowice 2015 i 1300 e satmıştım 2 bini geçmiş şimdi ah kafam ah

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
ekonomi alım gücüdür alım gücü yok diye ağlıyosun maşallah ama her gün starbuckstan ordan burdanda yiyip içiyosunuz
Davar.Ben ne kahve içerim ne başka bir bok yaparım.
Senin ***** starbucks karşılaştırmanla ekonomist olunmuyor.Tahminimce de üniversiteye bile girememiş bir canlıyla konuşuyorum büyük ihtimal.Veya daha küçük bir veled.hangisi ise.
Sen bence buralarda fazla durma kölnde git hayatına devam et.Tek taraflı uçağın yarın öğleden önce kalkar dikkat et 😉

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
biliyorum ülkede alım güçü var şükret önce allah daha fazlasını verir erdoğana şükredin siz isterse aç bırakırdı sizi
Ya kardeşim bi defol git uçtuğunda herkes rahatlayacak ki onu bekliyor

Mahmudi

80+
Davar.Ben ne kahve içerim ne başka bir bok yaparım.
Senin ***** starbucks karşılaştırmanla ekonomist olunmuyor.Tahminimce de üniversiteye bile girememiş bir canlıyla konuşuyorum büyük ihtimal.Veya daha küçük bir veled.hangisi ise.
Sen bence buralarda fazla durma kölnde git hayatına devam et.Tek taraflı uçağın yarın öğleden önce kalkar dikkat et 😉
Starbucks pahalı diyo ağlıyonuz ondan karşılaştırdım bir sürü şey var karlılaştırcak madem açsınız gitmeyin o zaman starbucksa ya da kıyafet almayın

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,473
İsim
Oğuz
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
biliyorum ülkede alım güçü var şükret önce allah daha fazlasını verir erdoğana şükredin siz isterse aç bırakırdı sizi
Ya ulan Erdoğan kim ***** koyduğumun kafasızı seni. Allah mı da Erdoğan bizi aç bırakıyor. Kimsin sen lan böyle cümleler kuruyorsun. Fakir karnını doyuramıyorsun alım gücü diyorsun ? Söylesene kaç evin var, arabanın modeli ne.

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
zam gelsin boşver zamlıda alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

evlerde kimse aç yatmıyor
Hocam ne diyonuz Allah için şurada erken alıp 200₺ karlı çıkmak baska fazladan vermek başka😀

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
Hocam arkadaş kafasını iyi kullanamıyor yani çok basmıyor desek daha doğru olur. Her neyse siz almak istiyorsanız çok zaman kaybetmeden alın.
Adamda akılın a sı veya mantığın m si varsa ben *****ım başka bir şey demem

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Kaan
Arkadaşlar siz adama diklendikçe onun hoşuna gidecek o sizi tilt etmeye çalışacak yani bu yüzden çok uğraşmayın derim.
@KaganKK06 @Matt Murdock

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Hocam arkadaş kafasını iyi kullanamıyor yani çok basmıyor desek daha doğru olur. Her neyse siz almak istiyorsanız çok zaman kaybetmeden alın.
Hocam suanda tüm paramı kulaklık almak için kullandım rust veya csgo seçkin alacağım tabi bayrama kadar fiyatlar kalırsa bakalım hayırlısı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom