CS:GO silah kasası nerede satılır

JESKOOO

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba iyi forumlar herkese.
Resimdeki kasayı haftalık droptan düşürdüm bu gece, ortalama 130 dolar civarına satılıyor ama steamdan satarsam bakiye steam cüzdana eklendiğinden kartıma çekemiyorum. Daha önce hiçbir sitede satış yapmadığımdan tecrübem ve bilgim de yok. Önerebileceğiniz güvenilir bir site varmı?

Ekler

• IMG_20250912_030349.webp
    IMG_20250912_030349.webp
    1.8 MB · Hit: 53
kasayı alacaklarını sanmıyorum 125 dolara sat bilmiyorum belki 115 dolar felan yansır onunla da git çok satan bir ak skini al daha sonra o skini bynogame üzerinden veya itemsatış vs sitelerden sat böyle yaparsın kimse o kasayı satın almaz. (ytd) ama sana geçecek ortalama para 80 dolar civarı felan olacaktır tahminimce

Kasayı steam üzerinden satıp gelen para ile bıçak veya iyi bir ak47, awp skini alıp bynogame gibi sitelerde satarak nakite cevirebilirsin.

Resimdeki kasayı haftalık droptan düşürdüm bu gece, ortalama 130 dolar civarına satılıyor ama steamdan satarsam bakiye steam cüzdana eklendiğinden kartıma çekemiyorum. Daha önce hiçbir sitede satış yapmadığımdan tecrübem ve bilgim de yok. Önerebileceğiniz güvenilir bir site varmı?
dm den yazar misin hocam

yada satıp steamde bir kaç tane oyun alabilirsin

csfloat sitesine baksana bi

Öncelikle o fiyata aldanma ve nakit olarak istediğinde yaklaşık 3 te 1 inin gideceğine kesin gözüyle bak. Yani para çekmeyi istersen eline 60-70 dolar civarı geçer, bunu göz önünde bulundur.

çok uzun yıllar takas yaptım al sat yaptım üstteki yorumları dinleme kesinlikle bynogame e gir kasayı 110dolardan satışa koy ve bekle her 2 günde bir 5 dolar düşür, diğer yorumları yapmaya kalkarsan hem steam hem bynogame hemde indirim tutarı derken çok zarar edersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,239
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri