Neler Yeni

Öneri Cs:Go skinlerim için yatırım tavsiyesi

Neyi önerirsiniz

• şuankini sat ssd al (480gb)

Oylar: 9 50.0%
  • şuankini sat mouse da sat mouse+ssd al (240gb)

Oylar: 4 22.2%
  • en ucuz bıçağa kas ssd al (480gb)

• en ucuz bıçağa kas sat mouse da sat mouse+ssd al (240gb)

• Oy kullanan toplam üye
    18

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Dostlar 500+tl den fazla bir csgo envanterim var çok şükür ve uzun zamandır yaptığım için bıçağa kadar kasıp veya şuan ki skini satıp kendime ssd veya mouse alacağım ancak 2kez ikileme düşüyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
Envanterim gördüğünüz gibi ya ben bunu direk satıp üstüne biraz koyarak 480gb ssd alırım gaming gecesinden de alabilirim yada bunu satıp kendi mouseumu da değişim istedikten sonra satıp kendime mouse+ 240gb ssd alabilirim
Veya en ucuz bıçağa kasıp satıp bu ikilemi yapabilirim sizce ne yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Rennes

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Bilmiyom ki aga hiç.

oguz2665

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oğuzhan Özen
nacizane fikrim ben olsam anakartımı yükseltirdim. Gaminggecesinden m2 slotu olan daha yeni nesil bi anakartı alırdım. Sonraki aylarda da bi nvme ssd alır cillop gibi kullanırdım. Hem ramini de 3000mhz olarak kullanırsın.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nacizane fikrim ben olsam anakartımı yükseltirdim. Gaminggecesinden m2 slotu olan daha yeni nesil bi anakartı alırdım. Sonraki aylarda da bi nvme ssd alır cillop gibi kullanırdım. Hem ramini de 3000mhz olarak kullanırsın.
Hocam anakarta şuan hiç gerek yok 1 yıl kullanıcam maksimum o yüzden performansdan ziyade hız ve konfor önemli benim için 10. Sınıfım şuan 11de kullanabilirim maks sonra yok ancak hangi skini satmam gerektiğini söylemememişsiniz

oguz2665

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oğuzhan Özen
Hocam anakarta şuan hiç gerek yok 1 yıl kullanıcam maksimum o yüzden performansdan ziyade hız ve konfor önemli benim için 10. Sınıfım şuan 11de kullanabilirim maks sonra yok ancak hangi skini satmam gerektiğini söylemememişsiniz
Skinler hakkında pek bilgim olmadığı için yanlış bilgi vermek istemedim. Üniversitede sanırım laptop kullanıcaksınız anladğım kadarıyla, böyle düşünürsek evet sata ssd alıpidare etmeniz mantıklı

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Dostlar 500+TL den fazla bir csgo envanterim var çok şükür ve uzun zamandır yaptığım için bıçağa kadar kasıp veya şuan ki skini satıp kendime ssd veya mouse alacağım ancak 2kez ikileme düşüyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
Envanterim gördüğünüz gibi ya ben bunu direk satıp üstüne biraz koyarak 480gb ssd alırım gaming gecesinden de alabilirim yada bunu satıp kendi mouseumu da değişim istedikten sonra satıp kendime mouse+ 240gb ssd alabilirim
Veya en ucuz bıçağa kasıp satıp bu ikilemi yapabilirim sizce ne yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli

@Rennes
Benim kanaatim su sekilde kendimde olsa bu durum hic dusunmeden simdikini satip ssd almak olurdu 480Gb Cunku Oyunlarim Yetmeyebilir Ben Olsam Suankini Satip Ssd Alirim

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Dostlar 500+TL den fazla bir csgo envanterim var çok şükür ve uzun zamandır yaptığım için bıçağa kadar kasıp veya şuan ki skini satıp kendime ssd veya mouse alacağım ancak 2kez ikileme düşüyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

@Rennes
1. ve 3.'nün farkı ne?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
hocam bu fiyatlarda en mantıklı bıçak olarak ne önerirsiniz zaten trade işini de bana siz öğrettiniz :D

ilki şuanki skini satmak 3. bıçağa kasıp satmak
trade işi nedir?

eğer ssd kalitesi aynı ise şimdi satıp almak daha mantıklı.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler