Steam e gir kütüphane kısmında cd go bul sağ tarafta ayarlar kısmı var oradan tamamen kaldıra bas kütüphaneden kaldırma dikkat etoyun sürekli hata veriyor topluluk sunucları falan da geeksiz yer kaplıyor hepsini tamamen silip sıfırdan cs go nasıl kurabilirim
tamamen kaldır yok sadece kaldır var ve bu çözüm olmuyor diye biliyorumSteam e gir kütüphane kısmında cd go bul sağ tarafta ayarlar kısmı var oradan tamamen kaldıra bas kütüphaneden kaldırma dikkat et![]()
Bu şekildetamamen kaldır yok sadece kaldır var ve bu çözüm olmuyor diye biliyorum
Eğer stem'dan yüklediysen oradan sileceksin. Kütüphanem kısmından. Eğer oradan nasıl sileceğini bilmiyorsan: Denetim Masası>Programlar>Program Kaldır>Oyunu bulup sağ tıkla>KALDIR
Denetim masasından kaldırabilirsintamamen kaldır yok sadece kaldır var ve bu çözüm olmuyor diye biliyorum
Denetim masasından silince her şey tamamen silinir. Kütüphanenden de kaldır? Steam'den yüklediysen topluluk sunucusu steam'ın özelliği diye biliyorum?arkadaşlar o kadar bilgim var fakat bu oyunu tamamen kaldırmıyor o şekilde yapınca topluluk sunucuları faln tekrar yükleniyor
Topluluk sunucuları Steam'ın özelliği oyunu tamamen yok ediyorsun Thanos gibievet o verileri de silip tekrar yüklenmesin istiyorum yani
denetim masasından silTopluluk sunucuları Steam'ın özelliği oyunu tamamen yok ediyorsun Thanos gibi