Cs:Go Vs Valorant ?

Cs:Go VS Valorant

• Cs:Go

Oylar: 17 63.0%
  • Valorant

Oylar: 10 37.0%

• Oy kullanan toplam üye
    27
İkiside güzel valorant uzaktan yayın felan izlediğinde kötü duruyor fakat oynayışı güzel oynuyorum şahsen csgo da oynuyorumm ikiside güzel.

CS:GO ile Valorant karşılaştırılamaz bence. Açık ara farkla CS:GO daha iyi. Herkesin kendi görüşü nasılsa.

Karşılaştırmak her ne kadar doğru olmasa da ben cs go diyorum. Oyuna sadece eğlenmek için giriyorum. Arkadaşlarım istemediği sürece rekabetçi girmem csnin vuruş hissi oynadığımı adamı vurduğumu hissettiriyor aga.

Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi ?
İki oyun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.
bence ikiside csden sıkılan valoranta gçiyor valoranttan sıkılan csye ikiside iyi oyun ikisininde eksiklerivar

Soruyu 3 bakıştan cevaplayabiliriz;
1.si hile koruma sistemi anlamında Riot VanGuard ile iyi bir iş çıkararak oyun zevkini bozacak hilelerden kurtulmamızı sağlamış.
2.si Valorantı Cs:Go'dan ayıran özelliği Valorantın daha kapsamlı bir oyun olması dolayısıyla 2 sini birbiri ile kıyasalamamız Cs:Go'ya haksızlık olur.
3.sü Valorant tasarım anlamında gerek karakter gerek silah tasarımları olsun çok güzel bir şekilde tasarlanmış ve sıradan değil.
Sanırım bu 3 özelliğin 2. maddesi csgo ile valorantı neden kıyaslayamayacağımızı söylüyor.

Valorant yeni çıktı dolayısıyla henüz hile bakımından vanguard tam koruma sağlıyor diyemeyiz çünkü oyuncu sayısı olarak cs go dan az olduğu için hile yüzdesini karşılaştırmak doğru olmaz.
Cs go mekanikleri ile şuanda yarışması, karşılaştırılması yanlış olur henüz doğru düzgün ne recoili var nede movementı.
Pazar anlamında seçenekleri kısıtlı ve steam pazarı gibi istatistik yok.
E spor anlamında cs go ile yarışacak düzeye gelebilmesi için önünde uzun yıllar var.
Oyundan gelir elde etmek şuan için kısıtlı, faceit te oynanabilir durumda fakat cs go gibi görev kasıp faceit puanını envantere çevirme olayı henüz yok.
Bu ve bunun gibi aklımıza gelebilecek bütün durumlar oyunun yeni olmasından kaynaklı olduğundan şuan için bir oyunla karşılaştırmak doğru değil. Bir kaç yıl sonra eğer e spor havuzunda kendine kalıcı yer edinebilirse karşılaştırmasını yaparız.

Buralar karışır be kankam.

Bu arada 2012'de çıkmış bir oyun 2020 oyunuyla kıyaslanabiliyorsa,
bu 2012'de çıkan oyunun çok daha iyi olduğunu gösterir.
Hadi bana eyw.
ama bu aynı zamanda da yeni çıkmış bir oyunun daha gelişmemesine rağmen yılların oturmuş oyununa rakip olması olarak ta bakılabilir.

ya bi adam akıllı konu açın ya.HellianTV diye kanal var youtube da konuyal ilgisili videosu var
Dostum burası sadece teknoloji forumu değil.Ayrica konunun adam akıllı olup olmadığına sen karar veremezsin eğer konu hoşuna gitmiyorsa şikayet edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,589
Üyeler
186,911
Son üye
ardacobain
Geri