Neler Yeni

CS:GOda maça girmeden hile açınca ban yenir mi?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
korkma knk ozmn. ben 15-20 gündür ezgloabl kullanıyorum full ranked hiç bişi olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya kanka mal mısın adam soru sormuş sen hile açmasına laf ediyosun sanane kardeşim isteyen açar boş yapma

boş yapmışsın. knk hile kullandığın için sana uyuz olmuşlar korkutmaya çalışıyolar. şu ana kadar bişey olmadıysa olmaz artık. zaten şu aralar valve cs 2 ile uğraştığı için hilelerle uğraşmıyor
bide hileyi övüyor DFSGKJDFJGHZDKFHGZDFRHIULGDIUERSSKGHLK tamam kanka ez global 3 yıldır ban yemiyor ve yedirtmeye devam ediyor sizde aşşağıdaki linkten indirebilirsiniz FGJBKFSBFDVZDFVUGZDFVUVGZFOUVGZF birde isteyen kullanır sana ne diyor sen kullan kardeşim sana ben burda bir şey derdimde ima yapmaktan bile uyarı alabileceğimiz için demiyoum kendini ama üstün görmne k,imsede hileyle övünüyor bide aferin sana

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ban yeme ihtimali var. Envanteri başka hesaba aktar en kısa zamanda.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Abim bir yayıncıdan görüp bilgisayara hile indirmiş. Hileyi açınca bilgisayarda benim steamim açık olduğu için benim hesabımdan oyun açılmış. Fakat fark edip hemen oyundan çıkmış. Yani hiç maç falan atmamış hemen oyundan çıkmış. Ban yeme riskim var mı? 15k envanter var. Ve steam hesabıma ilk girerken profil fotoğrafı 2 saniye kadar soru işareti olarak görünüp sonra kendi fotoğrafıma dönüyor.
Adı ne hilenin steamı otomatik başlatıp csyi otomatik açtığına göre vac bypass kullaniyor tek trust factoru kirmizi yapar ban yiyeceğini sanmiyorum ama genede envanteri başka hesaba taşı sen

korkma knk ozmn. ben 15-20 gündür ezgloabl kullanıyorum full ranked hiç bişi olmadı

ya kanka mal mısın adam soru sormuş sen hile açmasına laf ediyosun sanane kardeşim isteyen açar boş yapma

boş yapmışsın. knk hile kullandığın için sana uyuz olmuşlar korkutmaya çalışıyolar. şu ana kadar bişey olmadıysa olmaz artık. zaten şu aralar valve cs 2 ile uğraştığı için hilelerle uğraşmıyor
Ezglobal copy paste rezil türko yapim bir hiledir primordial ile mm girdim trust factor falan düşürmüyor banda yedirmiyor çünkü kendi methodları var githuba cese hile yazıp önüne çıkan src yi derlemiyorlar

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Çağatay Yılmaz
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
bide hileyi övüyor DFSGKJDFJGHZDKFHGZDFRHIULGDIUERSSKGHLK tamam kanka ez global 3 yıldır ban yemiyor ve yedirtmeye devam ediyor sizde aşşağıdaki linkten indirebilirsiniz FGJBKFSBFDVZDFVUGZDFVUVGZFOUVGZF birde isteyen kullanır sana ne diyor sen kullan kardeşim sana ben burda bir şey derdimde ima yapmaktan bile uyarı alabileceğimiz için demiyoum kendini ama üstün görmne k,imsede hileyle övünüyor bide aferin sana
********** mısın knk hileyi övdüğüm falan yok. ücretsiz hile kullandıysa diye dedim. baya zoruna gitmiş ki makale yazmışsın ***

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Çağatay Yılmaz
Uygunsuz Dil
hileyi övdüğüm falan yok knk. ücretsiz hile kullandıysa diye sordum. zoruna gitmiş ki makale yazmışsn. kudurmaya, legit oynamaya devam mı enailer. ban da yemiyoz kudurun ameQe

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
hileyi övdüğüm falan yok knk. ücretsiz hile kullandıysa diye sordum. zoruna gitmiş ki makale yazmışsn. kudurmaya, legit oynamaya devam mı enailer. ban da yemiyoz kudurun ameQe
REGOJEROJHFGOUERFGOUOUAERZ kudurmuşsun o yzüden makale yazmışsın aynen kanka sana olayı açıklamak kduurmak mı oluyor istesem sana tm diyip susardım ama yapmıyorum senin gibi değilim çünkü ben iinci övmüş oluyorsun kanka neyse sen legit kasmaya devaöm et bizde kdurak ağlayak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom