serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Keşkegeçen birine hile indirirken virüs bulaşmış keşke hepsine bulaşsa
Keşkegeçen birine hile indirirken virüs bulaşmış keşke hepsine bulaşsa
Faceit bana göre değilmiş orda iyi oyuncular var ben anca oyundaki beynini kullanamayan rusların eline veriyom.Kanka kolunu kontrol ettir protez olmalı![]()
Ben Faceit 4 lvl oldum ama 2 aydır girmiyorum bir girsem görürüm ebemin mahrem yeriniFaceit bana göre değilmiş orda iyi oyuncular var ben anca oyundaki beynini kullanamayan rusların eline veriyom.![]()
Şimdi anladım hilecilerin oyunda Faceit Lvl 9 dediklerini.Ben Faceit 4 lvl oldum ama 2 aydır girmiyorum bir girsem görürüm ebemin mahrem yerini![]()
10 lvl demiyorlar 9 lvl diyorlar.Şimdi anladım hilecilerin oyunda Faceit Lvl 9 dediklerini.
Evet hala hile var hatta hilelerle dolu. CSGO artık oynanmaz oynuyorsan en mantıklısı FACEIT oynamak. Anti Cheat sistemi çok sağlam hiç hile görmedim. VALORANT'ta hile açıkçası hiç görmedim. Ama zaten tespit edilirse donanım banı atılıyor yani o bilgisayardan bir daha giremiyor hileci.CS:GO'da son durum ne hile hala var mı?
en son cs go oynarken arka planda uygulama çalıştıramama güncellemesi getirmişlerdi cs:go için
valoranta geçeceğim PC alınca