-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
20 level olunca otomatik seçkin oluyor zaten
Ben vermezdim. Bannerlord veya yerine bir çok oyun alırdım.Sırf rank için xp ve drop için 123 lira verirmisiniz
valorant oynarım hem bedava hem bana göre daha iyiSırf rank için xp ve drop için 123 lira verirmisiniz
Bide güzel bi vp çektiğinde müqvalorant oynarım hem bedava hem bana göre daha iyi
hocam ama aynı zevki vermiyor bevalorant oynarım hem bedava hem bana göre daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide güzel bi vp çektiğinde müq
alınmaz hocam. Neden derseniz zaten siz kendiniz 21'nci seviyeye getirip oyunu prime aktif yapabiliyorsunuz. ve bunun yanında illa ben almak istiyorum diyorsanızda indirim kovalayın. sizin için en faydalısı bu olacaktır.Sırf rank için xp ve drop için 123 lira verirmisiniz
evet hocam artık hesabınız prime.Ben 21 leveli çoktan geçtim yani seçkinim biz de para vermiş olanlar gibi mi sayılacağız?
Artık level ile prime yapılmıyoralınmaz hocam. Neden derseniz zaten siz kendiniz 21'nci seviyeye getirip oyunu prime aktif yapabiliyorsunuz. ve bunun yanında illa ben almak istiyorum diyorsanızda indirim kovalayın. sizin için en faydalısı bu olacaktır.
evet hocam artık hesabınız prime.
Ooh bereket versin 123 tl veremezdim çünkü.alınmaz hocam. Neden derseniz zaten siz kendiniz 21'nci seviyeye getirip oyunu prime aktif yapabiliyorsunuz. ve bunun yanında illa ben almak istiyorum diyorsanızda indirim kovalayın. sizin için en faydalısı bu olacaktır.
evet hocam artık hesabınız prime.
Artık olunmuyor.20 level olunca otomatik seçkin oluyor zaten