Neler Yeni

CS-GO'yu 5 yıl önce satın aldım ancak seçkin değil.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kafamı karıştıran olay ise şu, faturada CS:GO Prime Upgrade diye yazmakta ve neden böyle dendiğini anlamadım. Ek bilgi de vereyim, CS:GO Free Edition da var başka faturada.
Tmm işte cs indirime girdiği dönemlerde alınan hesaplar demekki güncellemede prime statüsüne geçirmemişler.
Bundan alman lazım
1618967891193.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Ulaş Karaca
Ben de zamanında indirimle 12 TL'ye aldım ben seçkin hesap olarak oynuyorum

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhabalar, ben 2016'da 16₺'ye CS:GO'yu satın aldım ve tekrar oyuna başladım ancak arkadaşlarımın daveti üzerine seçkin hesabın çalışmadığını anladım. Ekran görüntüleri burada:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bildiğim kadarıyla önceden para ödeyen kullanıcılara seçkin hesap yapmışlardı fakat bende neden olmadı yoksa yanlış mı biliyorum? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Csgo'da seviyen kaç?

prmdmnn

80+ Bronze
Cs yi 12 TL iken aldım 3 sene bomboş bekledi hesap girdim seçkindi indirim ile alakası yok.
Sorunun ne olduğu zaten anladım Satın alma ekranında. Kütüphanede silinmiş ve gösterilmiyor diye gözüküyor ve sorun benden kaynaklı. Yanlışlıkla zamanında CS:GO'yu kütüphaneden sildim birkaç yıl önce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Yıldırım
Twitter
furkanyildrim28
Facebook
furkanyildirim28
Tmm işte cs indirime girdiği dönemlerde alınan hesaplar demekki güncellemede prime statüsüne geçirmemişler.
Bundan alman lazım
Alıntıyı görüntüle
Bununla alakası yok, ben ya 6 Tl iken ya da 12 tl iken almıştım seçkin duruyor hala muhtemelen kütüphaneden oyunu silmiştir veya bir bug filan olmuştur Steam desteğe yanıt atarsa sorunu çözebilir.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bununla alakası yok, ben ya 6 TL iken ya da 12 TL iken almıştım seçkin duruyor hala muhtemelen kütüphaneden oyunu silmiştir veya bir bug filan olmuştur Steam desteğe yanıt atarsa sorunu çözebilir.
Oyunu Kütüphaneden silince geri alabiliyor belki 20 kere silmişimdir desteğe ticket atıp kaldırtmısımdır ama nalet oyun geri aldım herseferinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cs yi 12 TL iken aldım 3 sene bomboş bekledi hesap girdim seçkindi indirim ile alakası yok.
Ozaman arkadasın hesap free hesap paralı değildir.

ben 6 TL iken aldım csyi ama benim hesabımda da hem sadakat rozeti hem prime var sende bir sorun var destekten cevabı bekle
Benim değil konu sahibinin hesabında sorun var :)

Alıntıyı görüntüle

@Second Sister, bende var diye gözükmekte Prime Status Upgrade.
Desteğe yaz böle böle diye hacım baksınlar bir yerde sorun var ozaman

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Hayır 108 lira yatırmana gerek yok. Oyun içi 21 seviye ve steam guard'ın olsa yeterli. Sakın gidip satın alma 108 liraya. Zaten çok da bir farkı yok.

Top Bottom