Neler Yeni

CS:GO'yu şimdiden özlediniz mi? 🤔

Kara*

80+ Silver
Mp7 ile yargı dağıtmaya başladım ben ak den m4 ten çok mp7 oynuyorum çoğu yerde 3-4 hatta 5 kill bile rahat alınıyor mp7 ye bloodsport alacağım SADHNDSAJASD
Sorma ya bende aimi ciddi tutmadığım zamanlarda mp7 türevini baya ak gibi kullanırdım, sonra güçleri etki etmemeye başladı sırf ak vs. çalıştım güçlendirdim şimdi yine aynı döngü oldu. Karşıma bi eleman gelmişti o kadar kötüydü ki aimi taradı 2 saat p90 ile abi hiç taradığı gelmedi, antin kuntin bir hopladı son mermisini kafama yedim. Bakıştım sadece oyunla bir süre dedim tekrar eski silahıma dönmem lazım aksgaksgs

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
yookk

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sorma ya bende aimi ciddi tutmadığım zamanlarda mp7 türevini baya ak gibi kullanırdım, sonra güçleri etki etmemeye başladı sırf ak vs. çalıştım güçlendirdim şimdi yine aynı döngü oldu. Karşıma bi eleman gelmişti o kadar kötüydü ki aimi taradı 2 saat p90 ile abi hiç taradığı gelmedi, antin kuntin bir hopladı son mermisini kafama yedim. Bakıştım sadece oyunla bir süre dedim tekrar eski silahıma dönmem lazım aksgaksgs
Ben normalde ak m4a1s/a4 ü gayet iyi oynuyorum ancak cs2de üçününde mermisi mp7 kadar sabit gitmiyor gücü az olsada 2-3 kafaya zaten ölüyor mesafe aşırı derecede uzak değilse

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
1 2 sene kredi verelim bakalım Valve ne yumurtlayacak...

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
CS 2'den sonra CS GO'yu kör gibi oynadığımı fark ettim. İlk başlarda CS 2 çok sarmamıştı ama şuan çok sarıyor.
Belli olmaz Emre, insanoğlu sonuçta ön yargıyla yaklaşırız ama bi bakarsın hayranı olmuşuzdur. Zaman ne gösterirse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni kasa geleceği söyleniyor yıl sonuna kadar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Csgoda ilk çıktığı zamanlar sorunlu ve kötü durumdaydı çoğu kişi 1.6 oynamaya devam etti şuandada aynısının olmasını istemediği için valve muhtemelen güncelleme olarak çıkardılar

Belli olmaz Emre, insanoğlu sonuçta ön yargıyla yaklaşırız ama bi bakarsın hayranı olmuşuzdur. Zaman ne gösterirse.

Yeni kasa geleceği söyleniyor yıl sonuna kadar
Ben operasyon bekliyorum kasadan ziyade kuru kuru kasa yerine operasyon daha iyi olur

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Selim
Yeniye karşı önyargı var normaldir alışınca seversiniz. Csgonun grafiği çöptü benim için, adamı arka plandan ayırt edemiyordum. Bu yüzden valo oynarken daha çok keyif alıyordum. Şuan CS2 sarıyor benim hoşuma gitti. Silah mekanikleri değişti mi bilmiyorum fakat görüntü bence güzel olmuş.

UmutG06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Güler
Aynı oyunun fırçalanmış ve cilalanmış hali tek sıkıntısı optimizasyon onun dışında aynı oyun burada saçma saçma eleştirilere girmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
Yeniye karşı önyargı var normaldir alışınca seversiniz. Csgonun grafiği çöptü benim için, adamı arka plandan ayırt edemiyordum. Bu yüzden valo oynarken daha çok keyif alıyordum. Şuan CS2 sarıyor benim hoşuma gitti. Silah mekanikleri değişti mi bilmiyorum fakat görüntü bence güzel olmuş.
FPS'ye ne demeli? :)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Selim
Top Bottom