Neler Yeni

CS:GO'yu şimdiden özlediniz mi? 🤔

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yeniye karşı önyargı var normaldir alışınca seversiniz. Csgonun grafiği çöptü benim için, adamı arka plandan ayırt edemiyordum. Bu yüzden valo oynarken daha çok keyif alıyordum. Şuan CS2 sarıyor benim hoşuma gitti. Silah mekanikleri değişti mi bilmiyorum fakat görüntü bence güzel olmuş.
Silah mekanikleri baya değişti Csgoda fps sorunum olduğundan valoya sarmıştım bende ancak cs2 de fps sorunum olmadığından cs2 oynuyorum ancak hala düzeltilmesi gereken baya bir şey var baya erken çıktı oyun birkaç dalga daha beta daveti yayıp kasım gibi çıkarmaları gerekiyordu operasyonla beraber benim gözümde

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sayacı açamadigimdan farkı görmedim sanırım optimizasyon sorunu var. Zamanla hallolur valvenin ne kadar üstüne düşeceğine bağlı.
Steam ayarlarından açabilirsin ben öyle yaptım komutla hiç uğraşmadım(çaktırmayın üşendimde bir tık araştırmaya :D )

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Her gün oynadığım için özlemiyorum.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Selim
Silah mekanikleri baya değişti Csgoda fps sorunum olduğundan valoya sarmıştım bende ancak cs2 de fps sorunum olmadığından cs2 oynuyorum ancak hala düzeltilmesi gereken baya bir şey var baya erken çıktı oyun birkaç dalga daha beta daveti yayıp kasım gibi çıkarmaları gerekiyordu operasyonla beraber benim gözümde
Millet çok sabırsızlandı ama bence herkese beta erişimi verip oyun optimize olana dek cikarmamalilardi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Oyun metası değişmesi zorunluydu artık mouse si olan mermi atıyodu.
Valla mousenin yanında fpssi yüksek olanda kazanıyordu oyunu 40 fps oynadığımdan kendi bilgisayarımda (oyunun optimizasyon sorunu) adam vuramıyordum internet kafede gene yargı dağıtıyordum

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Selim
Steam ayarlarından açabilirsin ben öyle yaptım komutla hiç uğraşmadım(çaktırmayın üşendimde bir tık araştırmaya :D )
Normalde net_graph ile açıyordum cs2de acilmiyor ben de geforce experience ile actim şimdi :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Normalde net_graph ile açıyordum cs2de acilmiyor ben de geforce experience ile actim şimdi :D
Komutların çoğu değişti önceden özel oyundaki bıçak komudu varken şimdi bıçağı atıyorsunda subclass_change (bıçağın kodunu yazıyorsun) da tarzı uğraştırıcı bi hal aldı

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
CS 2 de hala çok bug var. Neden GO yu kaldırdılar anlamış değilim. İnşallah buglar hemen çözülür diye umuyorum ancak 6-8 aydan önce çözülmez gibi çünkü çok fazla bug var. 128 tick asla çalışmıyor. Silahların sprey i şaşıyor bazen. MP9 gibi basic silahlar keleş gibi silahlardan daha avantajlı şu an. Ayrıca AWP desen bambaşka bir sorun. Bunun yanında daha 1 saat önce smoke atıldı ve smoke bir anda yok oldu. sadece smoke'un çok az bir yeri gözüktü felan. Rekabetçi bir oyunda bu kadar hata fazla

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
CS 2 de hala çok bug var. Neden GO yu kaldırdılar anlamış değilim. İnşallah buglar hemen çözülür diye umuyorum ancak 6-8 aydan önce çözülmez gibi çünkü çok fazla bug var. 128 tick asla çalışmıyor. Silahların sprey i şaşıyor bazen. MP9 gibi basic silahlar keleş gibi silahlardan daha avantajlı şu an. Ayrıca AWP desen bambaşka bir sorun. Bunun yanında daha 1 saat önce smoke atıldı ve smoke bir anda yok oldu. sadece smoke'un çok az bir yeri gözüktü felan. Rekabetçi bir oyunda bu kadar hata fazla
Go yu cs2 nin önüne geçmesin diye kaldırdılar go çıkarken aynı hatayı yaptı valve 1.6 oynadı herkes bug konusunda katılıyorum smg ler çok güçlü ve çok sabit gidiyor mermileri gereğinden fazla hemde awpde mermiler gitmiyor ak m4 lerde aynı şekil go daki eğil sık olayıda yok gibi sprey atmadan mermiler gitmiyor pek ya çok bekleyerek atacaksın yada sprey atacaksın adamı vurmak için

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
Can BOZKURT
Yok abi yok ya. Vallahi iğrenç eskisi daha güzeldi.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Sayacı açamadigimdan farkı görmedim sanırım optimizasyon sorunu var. Zamanla hallolur valvenin ne kadar üstüne düşeceğine bağlı.
Kanka adamlar 10 yilda bir güncelliyor oyunu düşerler inşallah

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom