Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,387
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama online değil, CS 1.6 gibi kendi halinde takılabilirsin sadeceHocam csgo zaten oynanabiliyor
Ama online değil, CS 1.6 gibi kendi halinde takılabilirsin sadeceHocam csgo zaten oynanabiliyor
Yok be 1 Yıla sistem tam takır oturur cs bu öyle kolay kolay sonu falan olmaz herkes alışıcak bunadaBu arada haberiniz olsun e-sporcuların da bir çoğu CS2 yi beğenmedi ve CS'nin kendi topuğuna sıktığını belirttiler. İyi bitmeyecek sonu. Ya CS:GO'yu geri getirmeliler ya da geçmiş olsun.
Topluluk sunucuları açikAma online değil, CS 1.6 gibi kendi halinde takılabilirsin sadece
Oynamıyorum ki XDİnşallah CS2'de ruslar karşına çıkar ve çıldırırsın. Amin(!)
Ölüm Maçı, Danger Zone, Rekabetçi, Yoldaş, Workshops... yokArkasaşlar steamin içinden cs2 den ayarlardan betalardan csgo viever betayı seçiyoruz ve csgo oynayabiliyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Topluluk sunucuları açik
Bencede öyle valve kendi topuğuna sıktı o kadar heyecanlandık ama oyunda takılmalar,droplar,hileciler var bence csgo daha iyiydi,cs2 de sadece grafikler arttırılmış başka hiç bişey yok bence çok kötü olmuş csgo geri gelsinBu arada haberiniz olsun e-sporcuların da bir çoğu CS2 yi beğenmedi ve CS'nin kendi topuğuna sıktığını belirttiler. İyi bitmeyecek sonu. Ya CS:GO'yu geri getirmeliler ya da geçmiş olsun.
yav oyun aynı oyun değişen tek şey cilalanan grafikle ve optimize olmayan bi oyunBir kaç gün geçti ve CS2 yi CS:GO'ya istinaden beğenmeyenlerin oranı bi hayli yüksek çıktı.
Siz alışabildiniz mi FakeCS'ye?
Üzümlü kekim CS:GO
Alıntıyı görüntüle
CS GO yu defalarca indirim kaldırdım sevemedim bir türlü ama CS 2 baya bi sardı beni oyundaki vuruş hissiyatını sevdim baya grafiklerde güzel olunca daha çok sarmaya başladıBir kaç gün geçti ve CS2 yi CS:GO'ya istinaden beğenmeyenlerin oranı bi hayli yüksek çıktı.
Siz alışabildiniz mi FakeCS'ye?
Üzümlü kekim CS:GO
Alıntıyı görüntüle
Ya insanların istediği şey grafik, gerçekçilik, aham şaham bir oyun olmasından ziyade tickrate 128, hile olayı ve bazı sabit sorunların çözüme kavuşturulmasıyda başka bir istekleri yoktu bu heyecana gerek yoktu. Mobil oyuna çevirdiler CS'yiBencede öyle valve kendi topuğuna sıktı o kadar heyecanlandık ama oyunda takılmalar,droplar,hileciler var bence csgo daha iyiydi,cs2 de sadece grafikler arttırılmış başka hiç bişey yok bence çok kötü olmuş csgo geri gelsin
Ben de faremden dolayı sadece bende böyle oluyo sanmistim. Asiri kotu olay bence ben hep keleşle tek tek sıkarak indiriyodum şimdi spray atiyoBenim için bir şey değişmedi csgonun updatelenmiş hali olduğu için ama şu spray olayına tek tek sıkmaya çalışınca spray gibi olmasına alışamadım
Bende beğenmeyen taraftayım ama profosyeneller için şunu düşüniyorum ki adamlar 10 yıldır günde 10 saat aynı oyunu oynuyorlar ve beğenmemeleri normal gibi ilk oynadığımda bende cs oynamıyormuş gibi hissettim ama zamanla her şey yoluna oturacaktır yapacak bir şey yok.Grafiklerin rekabetçi bir oyuna göre fazla olduğunu düşünüyorum grafik isteseydik kaç yıldır cs oynamazdık zaten.Oyunun yarım yamalak çıkması ayrı muamma sol el yok atölye yokBu arada haberiniz olsun e-sporcuların da bir çoğu CS2 yi beğenmedi ve CS'nin kendi topuğuna sıktığını belirttiler. İyi bitmeyecek sonu. Ya CS:GO'yu geri getirmeliler ya da geçmiş olsun.
Standoff 2 ezz goo brrYa insanların istediği şey grafik, gerçekçilik, aham şaham bir oyun olmasından ziyade tickrate 128, hile olayı ve bazı sabit sorunların çözüme kavuşturulmasıyda başka bir istekleri yoktu bu heyecana gerek yoktu. Mobil oyuna çevirdiler CS'yi