Neler Yeni

CS:GO'yu şimdiden özlediniz mi? 🤔

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bu arada haberiniz olsun e-sporcuların da bir çoğu CS2 yi beğenmedi ve CS'nin kendi topuğuna sıktığını belirttiler. İyi bitmeyecek sonu. Ya CS:GO'yu geri getirmeliler ya da geçmiş olsun.
Yok be 1 Yıla sistem tam takır oturur cs bu öyle kolay kolay sonu falan olmaz herkes alışıcak bunada

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Arkasaşlar steamin içinden cs2 den ayarlardan betalardan csgo viever betayı seçiyoruz ve csgo oynayabiliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama online değil, CS 1.6 gibi kendi halinde takılabilirsin sadece
Topluluk sunucuları açik

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,626
İsim
Oozdmrsm
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
Arkasaşlar steamin içinden cs2 den ayarlardan betalardan csgo viever betayı seçiyoruz ve csgo oynayabiliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Topluluk sunucuları açik
Ölüm Maçı, Danger Zone, Rekabetçi, Yoldaş, Workshops... yok :(

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Bu arada haberiniz olsun e-sporcuların da bir çoğu CS2 yi beğenmedi ve CS'nin kendi topuğuna sıktığını belirttiler. İyi bitmeyecek sonu. Ya CS:GO'yu geri getirmeliler ya da geçmiş olsun.
Bencede öyle valve kendi topuğuna sıktı o kadar heyecanlandık ama oyunda takılmalar,droplar,hileciler var bence csgo daha iyiydi,cs2 de sadece grafikler arttırılmış başka hiç bişey yok bence çok kötü olmuş csgo geri gelsin

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Bir kaç gün geçti ve CS2 yi CS:GO'ya istinaden beğenmeyenlerin oranı bi hayli yüksek çıktı.
Siz alışabildiniz mi FakeCS'ye?

Üzümlü kekim CS:GO
Alıntıyı görüntüle
CS GO yu defalarca indirim kaldırdım sevemedim bir türlü ama CS 2 baya bi sardı beni oyundaki vuruş hissiyatını sevdim baya grafiklerde güzel olunca daha çok sarmaya başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,085
İsim
Burak Karadağ
Bencede öyle valve kendi topuğuna sıktı o kadar heyecanlandık ama oyunda takılmalar,droplar,hileciler var bence csgo daha iyiydi,cs2 de sadece grafikler arttırılmış başka hiç bişey yok bence çok kötü olmuş csgo geri gelsin
Ya insanların istediği şey grafik, gerçekçilik, aham şaham bir oyun olmasından ziyade tickrate 128, hile olayı ve bazı sabit sorunların çözüme kavuşturulmasıyda başka bir istekleri yoktu bu heyecana gerek yoktu. Mobil oyuna çevirdiler CS'yi

Valla CS2 hiç oynamadım ama CS:GO gene nostaljik gelmeye başladı bile az vakit geçirmedik DUST2'de.

DeH$et

80+ Silver
Benim için bir şey değişmedi csgonun updatelenmiş hali olduğu için ama şu spray olayına tek tek sıkmaya çalışınca spray gibi olmasına alışamadım
Ben de faremden dolayı sadece bende böyle oluyo sanmistim. Asiri kotu olay bence ben hep keleşle tek tek sıkarak indiriyodum şimdi spray atiyo

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Bende beğenmeyen taraftayım ama profosyeneller için şunu düşüniyorum ki adamlar 10 yıldır günde 10 saat aynı oyunu oynuyorlar ve beğenmemeleri normal gibi ilk oynadığımda bende cs oynamıyormuş gibi hissettim ama zamanla her şey yoluna oturacaktır yapacak bir şey yok.Grafiklerin rekabetçi bir oyuna göre fazla olduğunu düşünüyorum grafik isteseydik kaç yıldır cs oynamazdık zaten.Oyunun yarım yamalak çıkması ayrı muamma sol el yok atölye yok

DeH$et

80+ Silver
Ya insanların istediği şey grafik, gerçekçilik, aham şaham bir oyun olmasından ziyade tickrate 128, hile olayı ve bazı sabit sorunların çözüme kavuşturulmasıyda başka bir istekleri yoktu bu heyecana gerek yoktu. Mobil oyuna çevirdiler CS'yi
Standoff 2 ezz goo brr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,665
Üyeler
163,864
Son üye
arassyy
Top Bottom