Neler Yeni

CS:GO'yu şimdiden özlediniz mi? 🤔

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ben de faremden dolayı sadece bende böyle oluyo sanmistim. Asiri kotu olay bence ben hep keleşle tek tek sıkarak indiriyodum şimdi spray atiyo
Harbi bende anlamadım keleşle tek tek sıkardım düz giderdi eğilerek falan ama şimdi aynısını yapıyorum bi bakmışım spreye dönmüş mermi başka yere gitmiş bazende bakıyorum düz gitmiş çok tuhaf

DeH$et

80+ Silver
Harbi bende anlamadım keleşle tek tek sıkardım düz giderdi eğilerek falan ama şimdi aynısını yapıyorum bi bakmışım spreye dönmüş mermi başka yere gitmiş bazende bakıyorum düz gitmiş çok tuhaf
Mermi izleri de oyle dusuk grafiklerde rastgele gibi. Dediğimiz olaydan sonra mermi izlerini bulamıyorum bile

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,341
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bir kaç gün geçti ve CS2 yi CS:GO'ya istinaden beğenmeyenlerin oranı bi hayli yüksek çıktı.
Siz alışabildiniz mi FakeCS'ye?

Üzümlü kekim CS:GO
Alıntıyı görüntüle
Csgonun sorunlarını düzeltselerdi yeterdi Güzel oyun ancak csyi özlüyorum Arkadaşlarla zamanında baya eğlendik o anları o zamanları özlüyorum Küçüktüm o zaman mutluydum :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Çünkü fiziğide bu işe ciddice karıştırdılar. Aniden dönüp sabit yerde vurmaya çalışınca cross kafada olsa bile mermi dağılarak başka yere gidiyor ama yavaş ve sakin dönünce ve yarım saniye bekleyerek ateş edince düz gidiyor. Gerçekte de öyle düşün, aniden arkanı dönüyorsun ve adamı aniden görüp nişan alman bir - iki saniyeni alır.

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Cs2 yi beğendim, donma takılma da yok bende, sadece fps ler cs go dan bi hayli düşük.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,341
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Cs2 yi beğendim, donma takılma da yok bende, sadece fps ler cs go dan bi hayli düşük.
Bende csgodan yüksek amdnin 6000 serisi kartlarında optimizasyon sorunu vardı herhalde csgoda 40-50 fps oynuyordum oyunu şuan cs2 de ortalama 100 yer yer 170 görüyorum

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Donald
4:3 low grafiklerde aynı cs

Kara*

80+ Silver
Sadece grafik olarak beğendim onun dışında bana aynı geliyor her şey. Şu vuruş mekanikleri tam otursa daha iyi olacak yoksa sıradan tüfeklerin bir etkisi kalmıyor adamın sadece smg alması yeterli seni yemesi için. Uzak mesafe tek tek ak m4 vs. eskisi kadar düzgün gitmiyor gibi veya ben atamıyorum bilmiyorum ama beğenmedim. CS:S vuruşları bile daha isabetli. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

4:3 low grafiklerde aynı cs
Of en sevdiğim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,341
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sadece grafik olarak beğendim onun dışında bana aynı geliyor her şey. Şu vuruş mekanikleri tam otursa daha iyi olacak yoksa sıradan tüfeklerin bir etkisi kalmıyor adamın sadece smg alması yeterli seni yemesi için. Uzak mesafe tek tek ak m4 vs. eskisi kadar düzgün gitmiyor gibi veya ben atamıyorum bilmiyorum ama beğenmedim. CS:S vuruşları bile daha isabetli. :D
Mp7 ile yargı dağıtmaya başladım ben ak den m4 ten çok mp7 oynuyorum çoğu yerde 3-4 hatta 5 kill bile rahat alınıyor mp7 ye bloodsport alacağım SADHNDSAJASD

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Donald
Mp7 ile yargı dağıtmaya başladım ben ak den m4 ten çok mp7 oynuyorum çoğu yerde 3-4 hatta 5 kill bile rahat alınıyor mp7 ye bloodsport alacağım SADHNDSAJASD
m4-a1s bu işin sonu

java

80+ Bronze
csgo dust2 map güncellemesinde oyun zula olmuş demiştim. şimdide oyun valorant oldu. Ahhh nerde o 2015 csgo.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,809
İsim
MehmedVII
Top Bottom