Anker Soundcore Q10 kullanıyodum. Ondan önce de Gamepower Medusa kullanmıştım 4-5 sene evvel. Cloud 3 aldım ve rahatlıkla söyleyebilirim ki şimdiye kadar kafama geçirdiğim en kaliteli şey. Aşırı aşırı abartacak bir şeyi yok ama HyperX kalitesi işte. Almadan önce hep ''sesi çok az, oyunlarda güzel ama şarkı dinlerken yetersiz'' gibi yorumlar gördüm ama kulaklığı takınca anlam veremedim. Windows sesi %70, kulaklığın üzerindeki ses ayarlama topu full, youtube sesi %30 şekline şarkı dinlediğimde fazlasıyla tatmin etti beni. Tizleri bir tık kısık buldum basslar daha ön plana çıkıyor gibiydi ama kendi uygulamasındaki EQ ayarlarından Treble Boost ayarını seçtim şu an sorunsuz kullanıyorum. Oyun performansı da güzel CS2'de kim nereden sıkıyor nereden koşuyor rahatlıkla duyabilirsin ben volume 0.1 de oynadığım halde sorun yaşamadım. Diğer oyunlarda da bazı ses efektlerinin (patlama, yakın dövüş saldırısı gibi) arkası dolu dolu tok geldiğini fark ettim, iyi hissettirdi. Bu kadar övmüşken 1-2 eksisi de yok değil. Sıcak havalarda terleme yapabilir ve uzun kullanımda anlam veremediğin ufak ağrılar yaşatabilir. Tabii bu ağrılar kişiden kişiye değişir ama günde ortalama 10 saat taktım fazla rahatsız edecek bir şey yaşamadım. Bazen nereden baskı yaptığını bile anlamadığım garip ağrılar oldu. 5 dakikalık mola yeterli olur ağrılar için, fazla rahatsız ya da ağır hissettiren bir kulaklık değil. Ayrıca kablosu da gayet kaliteli. Mikrofonuna gelecek olursak windows üzerinden kendi sesimi kaydettiğimde fazlasıyla iyiydi. Ne kulaklıkta ne mikrofonda herhangi bir dip ses, cızırtı veya parazit benzeri bozukluk yoktu, gayet tatmin edici.