Asıl soruna gelecek olursak, artar ve yeni kasa çıkarsa parçalanmış kasası rare drop kümesine düşecek ve fiyatı artacaktır. Yatırım tavsiyesi değildirZamanında bi kaç tane kasa düşürmüştüm şuan 200 lira değerinde filan acaba cs 2 gelince daha artarmi yoksa şimdimi satmaliyim ?
Kasa yatırımı nasıl yapılmaz ya csdeki en güvenli yatırım kasa.Kasa yatırımı yapılmaz sat gitsin
Eskidendi bro o olay.Kasa yatırımı nasıl yapılmaz ya csdeki en güvenli yatırım kasa.
2024 hangi ayında gelecek sence ? Major Turnuvası 2024 Mart ayında yapılacak ondan önce çıkması lazım ki zaten aktif havuzda getirecekleri harita çok az kaldı Eylül başına doğru belki Ağustos 21'de çıkacaktırCs 2 en az 2024 te gelir bak buraya yazıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asıl soruna gelecek olursak, artar ve yeni kasa çıkarsa parçalanmış kasası rare drop kümesine düşecek ve fiyatı artacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir
Dostum fiyatları artar tabi ama artması bir şey anlam ifade etmiyor.Şahsen ben şubat mart gibi 1000 TL civarına kasa almıştım şu an kasaların toplam değeri 4100 ile 3900 arasında değişiyor tam olarak yatırım denmez ama en azından parayı enflasyona yedirmedim.
Orası öyle ama oyun almak için yatırmadım zaten ben öyle para boşta durmasın amacıyla atmıştım.Dostum fiyatları artar tabi ama artması bir şey anlam ifade etmiyor.
Şunat ayında Scum adlı oyun 28 liraydı, 1000 liraya 35 adet Scum alabilirdin.
Şuan kasaların 4100 TL, Scum oyunu 440 TL ve sadece 9 tane alabiliyorsun.
O yüzden ben tavsiye etmiyorum kasa yatırımını düştüğü gibi satılmalı.
Ha o parayı Steam'den çekip kredin varsa ödersen öyle çok güzel yatırım olmuş olur. Ama Steam'de kazanıp Steamde parayı yeme işi baya zarar.Orası öyle ama oyun almak için yatırmadım zaten ben öyle para boşta durmasın amacıyla atmıştım.
Açık beta bu yaz çıkacak. Ama tam hali büyük ihtimalle 2023 sonuna doğru da çıkabilir2024 hangi ayında gelecek sence ? Major Turnuvası 2024 Mart ayında yapılacak ondan önce çıkması lazım ki zaten aktif havuzda getirecekleri harita çok az kaldı Eylül başına doğru belki Ağustos 21'de çıkacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tanıtım videolarında 2023 yaz aylarında çıkacak diyor zaten