CS mi VALORANT mı (anket)

CS mi VALORANT mı

• CS GO

• VALORANT

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Benim gibi hesabı olan biri için sadece zevk alınan bir oyun. :)
FACEIT gibi bir sistem var onu kullanabilirsin.
Faceit de hile kullanan insanlar var diye biliyorum. Ayrıca adamlar koskoca turnuvada hile yaptılar :D

İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori

VALORANT

Valorant'ın silah mekanikleri çok kötü,Cs'nin ise hilesi fazla o yüzden ikisi de değil birini seçmek zorundaysam Cs'yi tercih ederim

Kitleye göre değişir.
Ama bana göre artık CS:GO devri kapandı. Kitlesi de toxic olmaya başladı. VALORANT'da hile açma potansiyeli az olduğu için, kitlesi daha kaliteli bana göre.
Valorant kitlesi hayatımda gördüğüm en toxic kitlelerden. Rütbem Gold 3, eskisi kadar troll yok fakat Bronz ligdeyken 10 yaşındaki çocuklarla oynamaktan akıl sağlığımı kaybettim.

Her iki oyunun da kitlesi çöp ama Valorant TR ayrı bir seviye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,145
Üyeler
184,394
Son üye
Brky60
Geri