Neler Yeni

CS mi VALORANT mı (anket)

CS mi VALORANT mı

• CS GO

• VALORANT

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Benim gibi hesabı olan biri için sadece zevk alınan bir oyun. :)
FACEIT gibi bir sistem var onu kullanabilirsin.
Faceit de hile kullanan insanlar var diye biliyorum. Ayrıca adamlar koskoca turnuvada hile yaptılar :D

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori İkiside farklı kategori

VALORANT

theali

80+ Bronze
CS=Rus vs Türk savaşı

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Atar
İlgilendiği Kategoriler
Mgs Fanboyum
Valorant'ın silah mekanikleri çok kötü,Cs'nin ise hilesi fazla o yüzden ikisi de değil birini seçmek zorundaysam Cs'yi tercih ederim

T.P.G.

80+ Titanium
Kitleye göre değişir.
Ama bana göre artık CS:GO devri kapandı. Kitlesi de toxic olmaya başladı. VALORANT'da hile açma potansiyeli az olduğu için, kitlesi daha kaliteli bana göre.
Valorant kitlesi hayatımda gördüğüm en toxic kitlelerden. Rütbem Gold 3, eskisi kadar troll yok fakat Bronz ligdeyken 10 yaşındaki çocuklarla oynamaktan akıl sağlığımı kaybettim.

Her iki oyunun da kitlesi çöp ama Valorant TR ayrı bir seviye.

Top Bottom