Arkadaşlar Bahsettiğim site o günün ilk davetine özel size 5$ veriyor denedim ben aldım. Kanıt olarak attım , Mavi renkte olan yerde yazanı okursanız anlarsınız zaten.
Sitedeki şart Cs prime hesabınızın olmasıdır ve (İLK DEFA) siteye kayıt olmanızdır. sitenin bu 5$ verme sebebi eski site olduğu için tekrardan öne çıkmaya çalışıyorlar. site güvenilirdir bıçak çekmişliğim var.
Siz referansla girdiğinizde 1$ verecek ama eğer siz birini davet ederseniz ilk kişiye özel 5$ verecek
Reklam olarak değil steam tr den kalkıcak diye bunu yapıp oyun satın alabilirsiniz, site ismi veremiyorum reklam olmasın diye DM'den belirtebilirsiniz istiyorsanız İYİ GÜNLER
5000 Coin = 5$
İlk defa kayıt olduğunuzda referansla size 1$ verecektir hemen çekebilirsiniz DEPOZİTSİZ'DİR. ama 5$ istiyorsanız ufak bi depozit atıp arkadaşınızı davet edip hem yatırdığınızı çekip hemde 5$ ı çekebilirsiniz
Yardım isterseniz DC: maikyeren
2. kanıt olarak bir ss daha ekledim günün ilk daveti olduğu için 5 k coin geldi.
3.Kanıtı da ekledim 17000 coin olmasının sebebi o günün ilk daveti olduğu için 5 k coin veriyor diğerlerine 1k coin olarak sayıyor.
Sitenin olayının referans olduğunu unutmayınız. referanssız girerseniz parayı vermez.