CS turnuvalarında agent skin yasak mı?

Revenaith

80+
Reaksiyon skoru
2
Dostlar iyi forumlar. Az evvel Cs maçı izliyordum aklıma bir soru takıldı. Uzun zamandır da aklımdaydı aslında. Neden bıçak ve eldiven skinleri kullanılırken karakter skinleri kullanılmıyor. Oyun içi taktik için büyük açık olur diyorsanız eldivenlerde de bu durum geçerli. Üstelik herkes aynı skini takarsa bu açık da ortadan kalkar. Bilmiyorum, bence çok güzel takım sembolü olur agentlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Şu an için yasak diye biliyorum, herkes default ajan ile oynuyor. Eldiven ve bıçak çok ayırt edici değil ama ajanlar fazlasıyla ayırt edici. Bunun yanında bence asıl sebep izleyiciler için bir standart oluşturulması ve zamanında çıkan bazı ajanların hitboxının diğerlerinden farklı olduğu gerçekleri. Düzeltilmiş olsa bile bence belirli standartlar ile oynanılması daha doğru.

Son düzenleme:
Şu an için yasak, herkes default ajan ile oynuyor. Eldiven ve bıçak çok ayırt edici değil ama ajanlar fazlasıyla ayırt edici. Bunun yanında bence asıl sebep izleyiciler için bir standart oluşturulması ve zamanında çıkan bazı ajanların hitboxının diğerlerinden farklı olduğu gerçekleri. Düzeltilmiş olsa bile bence belirli standartlar ile oynanılması daha doğru.
Ben taktiksel avantaj sağlamasın diye bilerek default ile giriyorlar sanıyordum.

Ben taktiksel avantaj sağlamasın diye bilerek default ile giriyorlar sanıyordum.
Onun da payı vardır, belki de direkt ondandır. Standart haline gelmiştir.

Onun da payı vardır, belki de direkt ondandır. Standart haline gelmiştir.
Ben o yüzden sanıyordum herkes farklı ajan kullansa info kolaylaşır babında. X burada Y orada ona oynayın VS.

ajanlara göre hangi tarafta oynadığını anlayarak taktik kurmasınlar diye biliyorum. Kimin nerde oynadığı belli olmasın diye. Ve bazı skinler hitbox dışına çıktığı için yeri belli edebilir.

Son düzenleme:
Dostlar iyi forumlar. Az evvel Cs maçı izliyordum aklıma bir soru takıldı. Uzun zamandır da aklımdaydı aslında. Neden bıçak ve eldiven skinleri kullanılırken karakter skinleri kullanılmıyor. Oyun içi taktik için büyük açık olur diyorsanız eldivenlerde de bu durum geçerli. Üstelik herkes aynı skini takarsa bu açık da ortadan kalkar. Bilmiyorum, bence çok güzel takım sembolü olur agentlar
Bazılarının hitboxu büyük veya küçük o yüzden hep standart ajanla oynanıyor.

hayır yasak değil normalde ama centilmenlik gereği oyuncular kullanmıyor

Ben o yüzden sanıyordum herkes farklı ajan kullansa info kolaylaşır babında. X burada Y orada ona oynayın VS.
O da asıl sebeplerden biridir zaten de hitbox ve standartlaşma işinden dolayı bence böyle bir kural var, bir keresinde xantinin ajanla fpl giren birine sövdüğünü hatırlıyorum mesela :D

Yasak değil ama centilmenlik gereği oynanmıyor diye biliyorum. Taktiksel olarak da dezavantajı var. İsteyen birisi ajan alabilir banlanmaz

O da asıl sebeplerden biridir zaten de hitbox ve standartlaşma işinden dolayı bence böyle bir kural var, bir keresinde xantinin ajanla fpl giren birine sövdüğünü hatırlıyorum mesela :D
Mümkündür Damar GG! :D

Geri