Yardım cs ve rainbowda fps değişmiyor

dostlar cs ve rainbowda ayarları düşüğede alsam yükseğede alsam aynı fps hatta csde düşüğe alınca fps düşüyo sorun nedir ve çözümü varmı
Sisteminizi yazar mısınız ayarları düşürdüğünüzde FPS'inizin düşmeşi işlemci darboğazından kaynaklanır genellikle. Monitör hz değeriniz de önemli yazarsanız sevinirim.

İşlemciniz darboğaz yapıyor olabilir ayrıca monitörünüzün hz durumundan dolayı oyun fpsyi sabitlemiş olabilir. Yasin in dediği gibi

beyler öncelikle cevapladığınız için sağolun işlemcim ryzen 5 1600 12nm ekran kartım asus dual radeon rx 580. bunun bi çözümü yokmu peki ben dusuk ayarda kac fps aliyorum bakmak istiyorum
Post automatically merged:

Sisteminizi yazar mısınız ayarları düşürdüğünüzde FPS'inizin düşmeşi işlemci darboğazından kaynaklanır genellikle. Monitör hz değeriniz de önemli yazarsanız sevinirim.
75hz

Kendine uygun ayarlar üretmen gerek 1600af ye göre düşüğe alırsan işlemci darboğaz olur. Fps_max 0 yapıp orta ve yüksek ayarlarda bir şey uydur kendine bide mutlaka çözünürlüğü 1024 den aşağı düşme işlemciye fazla yük binmesin belli bir süre sonra işlemci yükselltiğinden çok düşük grafikler içinde kaybolur

Geri