Yardım CS2 20K LIK DOLANDIRILMA ACIL YARDIM

Reaksiyon skoru
7
bugun oyundan ciktiktan sonra bi anda butun arkadaslarimin gozukmedigini fark ettim herkes engellenmisti (ben yapmadim) sonra steam destek gibi gozuken steam logolu birisi yazdi (ilk 2 gorsel) sonrasinda hesap dogrulamasi yapacagindan dolayi envanterimi baska bi hesabima atmami istedi ama herkes engelli oldugundan guvndigin bir hesap varmi diye sordu bende kasarli tost adinda farkli yan hesabima atayim dedim ismini verdim sonra onun engelini acmis olarak gozuktu o yuzden steam yetkilisi olmadigi aklima bile gelmedi hesabimi yonetiyordu 5 tane ip adres vermisti e postami soylemisti ve ilk defa boyle bir sorunla karsilasmistim sonra esyalarimi KENDI YAN HESABIMA gonderdim teklif (188 item kukri knife,1cs 1t ajan bircok skin ve sticker) olusturdum telefonuma 2 tane onay geldi profilleri inceledim yil rozeti vs ayniydi ben de bug a girebilecegini dusundum 2. geleni kabul ettim sonra yan hesabima gelmedigini gordum ANA HESABIMDAN takas teklifine bakinca https://steamcommunity.com/profiles/76561199840964624 bu hesaba gittini gordum o anda dank etti hersey ama gercekten ne oldugunu o zamana kadar idraak bile edememistim steam destege yazim hesabini sikayet ettim neler oldugunu hangi itemlerimin calindigini vs yazdim daha ne yapabilirim gram fikrim yok aglayip duruyorum 2 saattir 6-7 senedirli oyunu oynuyorum degerinden cok o itemlerin yarisini kendim toplamistim bicagi kendim ise girip almistim cok buyuk heves edip emek vermistim inanilmaz kirginim hesabim da kitlenmis durumda https://steamcommunity.com/id/vantiemeow/ aciklama kisminda id m gorunuyor sifresini yeniledim ama zaten hesaba girildigine dair hicbir belirti yok hicbir bildirim yok steam guard acik herhangi bi linke vs tiklamadigimdan %100 eminim bana support gibi taklit yapan hesaptan eser bile yok bulamadim ne yapacagimi da tam olarak bilmiyorum cogu yerde itemlerimi geri alamayacagimi soyluyorlar dogru mu bu bi cozumu olabilir mi yardimci olabilecek biri varsa dc hesabim da nick ile ayni

asagida butun elimdeki kanitlar bunlar

Ekler

• WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.43_2bbc03de.webp
    WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.43_2bbc03de.webp
    2 MB · Hit: 138
  • WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.43_40ecbe98.webp
    WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.43_40ecbe98.webp
    2.8 MB · Hit: 142
  • Screenshot 2025-05-05 145224.webp
    Screenshot 2025-05-05 145224.webp
    101.4 KB · Hit: 140
  • WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.43_720c6ae3.webp
    WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.43_720c6ae3.webp
    67 KB · Hit: 139
  • WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.43_400777c6.webp
    WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.43_400777c6.webp
    66.1 KB · Hit: 144
  • WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.43_c7c028c7.webp
    WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.43_c7c028c7.webp
    63.5 KB · Hit: 138
  • WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.44_fb1606a0.webp
    WhatsApp Image 2025-05-05 at 18.01.44_fb1606a0.webp
    62.2 KB · Hit: 136
  • Screenshot 2025-05-05 145224.webp
    Screenshot 2025-05-05 145224.webp
    101.1 KB · Hit: 127
  • Screenshot 2025-05-05 182359.webp
    Screenshot 2025-05-05 182359.webp
    25.9 KB · Hit: 117
  • Screenshot 2025-05-05 182754.webp
    Screenshot 2025-05-05 182754.webp
    111.2 KB · Hit: 130
bugun oyundan ciktiktan sonra bi anda butun arkadaslarimin gozukmedigini fark ettim herkes engellenmisti (ben yapmadim) sonra steam destek gibi gozuken steam logolu birisi yazdi (ilk 2 gorsel) sonrasinda hesap dogrulamasi yapacagindan dolayi envanterimi baska bi hesabima atmami istedi ama herkes engelli oldugundan guvndigin bir hesap varmi diye sordu bende kasarli tost adinda farkli yan hesabima atayim dedim ismini verdim sonra onun engelini acmis olarak gozuktu o yuzden steam yetkilisi olmadigi aklima bile gelmedi hesabimi yonetiyordu 5 tane ip adres vermisti e postami soylemisti ve ilk defa boyle bir sorunla karsilasmistim sonra esyalarimi KENDI YAN HESABIMA gonderdim teklif (188 item kukri knife,1cs 1t ajan bircok skin ve sticker) olusturdum telefonuma 2 tane onay geldi profilleri inceledim yil rozeti vs ayniydi ben de bug a girebilecegini dusundum 2. geleni kabul ettim sonra yan hesabima gelmedigini gordum ANA HESABIMDAN takas teklifine bakinca https://steamcommunity.com/profiles/76561199840964624 bu hesaba gittini gordum o anda dank etti hersey ama gercekten ne oldugunu o zamana kadar idraak bile edememistim steam destege yazim hesabini sikayet ettim neler oldugunu hangi itemlerimin calindigini vs yazdim daha ne yapabilirim gram fikrim yok aglayip duruyorum 2 saattir 6-7 senedirli oyunu oynuyorum degerinden cok o itemlerin yarisini kendim toplamistim bicagi kendim ise girip almistim cok buyuk heves edip emek vermistim inanilmaz kirginim hesabim da kitlenmis durumda https://steamcommunity.com/id/vantiemeow/ aciklama kisminda id m gorunuyor sifresini yeniledim ama zaten hesaba girildigine dair hicbir belirti yok hicbir bildirim yok steam guard acik herhangi bi linke vs tiklamadigimdan %100 eminim bana support gibi taklit yapan hesaptan eser bile yok bulamadim ne yapacagimi da tam olarak bilmiyorum cogu yerde itemlerimi geri alamayacagimi soyluyorlar dogru mu bu bi cozumu olabilir mi yardimci olabilecek biri varsa dc hesabim da nick ile ayni

Steam bir çok defa uyarıda bulundu bu tarz kişilere itibar etmeyin ve hiç bir Steam yetkilisi sizinle chat üzerinden irtibat kurmaz bu yüzden Steam size yardım etme olasılığı çok düşüktür

ne envanterler kimlerin elinde soğuk su iç

aynısını bende yaşadım sizin kadar büyük bir kaybım yoktu ancak hem oyundan hemde hayattan bir süre soğuttu

90 yaşında Dedem yemezdi bunu usta nasıl düştün yahu geçmiş olsun en fazla adamların ellerinde itemler patlar sana geri dönmez

Peki bir steam yetkilisinin chat'ten yazamayacağını nasıl anlamadın?

Üstad bunun üzerine 2 damacana soğuk su içsen yine kesmez geçmiş olsun deyip hayatına devam etmekten başka şansın yok

Vala gülsemmi uzulsemmi bilemedim
Geçende dedemi savcı arayıp para istemiş o vermemis

90 yaşında Dedem yemezdi bunu usta nasıl düştün yahu geçmiş olsun en fazla adamların ellerinde itemler patlar sana geri dönmez

Peki bir steam yetkilisinin chat'ten yazamayacağını nasıl anlamadın?
kanka inan bilmiyorum isleyisin nasil oldugunu vpn kullaniyor musunuz diye sordu ben de dns kullandigim icin herhalde ip degisikliginden suphelenilmistir diye dusundum + farkli hesaplarim da var belki o tetiklemistir diye dusunmeye basladim direktmen :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vala gülsemmi uzulsemmi bilemedim
Geçende dedemi savcı arayıp para istemiş o vermemis
kral valla guldum su sefil durumumda var ol <3

kanka inan bilmiyorum isleyisin nasil oldugunu vpn kullaniyor musunuz diye sordu ben de dns kullandigim icin herhalde ip degisikliginden suphelenilmistir diye dusundum + farkli hesaplarim da var belki o tetiklemistir diye dusunmeye basladim direktmen :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral valla guldum su sefil durumumda var ol <3
Geçmiş olsun. Fazla diyebileceğim bir şey yok, bir de ben yük olmayayim

Hocam aynı mevzuyu bende geçen gün yaşadım bu kadar çok kaybım yoktu ama gece 1e kadar ağladığımı soyleyebilirim sonra desteğe falan yazdım eğer nasıl konusulacagini bilirseniz yardım edebiliyorlar ben hesabı geri aldım inşallah sizde alırsınız

Beyler her şey okey de şeyi anlamıyorum senin hesabına girip arkadaşlarını nasıl engelliyor bu demek değil mi zaten senin şifreni kullanıcını adını herşeyini biliyor sadece itemleri almak için onaylanılacak pc yada telefon onayı için seni kandırıyo olay bumudur öteki türlü senden arkadaşlarını nasıl engelleyecek her türlü şifreni vs falan biliyor demektir değil mi bu bilen arkadaş aydınlatabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,007
Üyeler
174,965
Son üye
Emirsoy80
Geri