CS2 AK-47 Önerisi verebilir misiniz ?

Reaksiyon skoru
91
Selamlar dostlarım yakın zamanda AK-47 mi sattım yeni bir ak düşünüyorum ama benim için nadir ve prestijli olmalı , bunun için 2 tane ak düşünüyorum ya AK-47 Fire serpent yada AK-47 Vulcan siz alacak olsanız hangisini alırdınız ve neden ? (AK-47 Vulcan FN - AK-47 Fire Serpent FT seviyesindedir)

1748724483796.webp
1748724509975.webp

Vulkan yada bloodsport du ismi galiba

Fire serpent overrated bir skin. Eski bir skin olmasa kesinlikle o para etmez. Vulcan güzel bence yine o paraya değmez ama 2si arasında vulcan alırdım. Bloodsport,fuel inject veya case hardened hatt empress daha iyi bence 2sinden de görünüş olarak.

Fire serpent yerine ben de FN fuel injector öneririm, fiyatına göre harika bir skin bence. Onun dışında illa ikisi arasında seçim yapacak olsam vulcan tercih ederdim.

Fire serpent overrated bir skin. Eski bir skin olmasa kesinlikle o para etmez. Vulcan güzel bence yine o paraya değmez ama 2si arasında vulcan alırdım. Bloodsport,fuel inject veya case hardened hatt empress daha iyi bence 2sinden de görünüş olarak.
evet zaten amacim itemi kullanip keyif almak degil hem yatirim hemde vitrinde tutmak, 1200 pound butcem var iyisini bulsam overpay odeyip alirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fire serpent yerine ben de FN fuel injector öneririm, fiyatına göre harika bir skin bence. Onun dışında illa ikisi arasında seçim yapacak olsam vulcan tercih ederdim.
sattigim ak fuel injectordu biliyor musun :D cok cabuk sikildim ama oneri icin tesekkur ediyorum

Vulkan yada bloodsport du ismi galiba
onuda uzun sure kullandim ama oneri icin tesekkur ediyorum

evet zaten amacim itemi kullanip keyif almak degil hem yatirim hemde vitrinde tutmak, 1200 pound butcem var iyisini bulsam overpay odeyip alirim

sattigim ak fuel injectordu biliyor musun :D cok cabuk sikildim ama oneri icin tesekkur ediyorum

onuda uzun sure kullandim ama oneri icin tesekkur ediyorum
O zaman hocam bütçenin altında olsa da FN inheritance önerebilirim f/p olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Bütçenin tamamı için de MW x-ray önerebilirim.

O zaman hocam bütçenin altında olsa da FN inheritance önerebilirim f/p olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Bütçenin tamamı için de MW x-ray önerebilirim.
x-ray evet farkli nadir ve pahali bir item ama satmak konusunda cekincelerim var , o akyi elden cikaramam diye dusunuyorum.

x-ray evet farkli nadir ve pahali bir item ama satmak konusunda cekincelerim var , o akyi elden cikaramam diye dusunuyorum.
Xrayin goruntusu bana çok kötü geliyor nadirligini bilemem ama

Bloodsportun tasarımı ve renkleri acayip hoşuma gidiyor ben onu alırdım ama siz zaten daha önce kullanmissiniz

Satma konusunda pek sıkıntı yaşayacağınızı sanmam ancak siz öyle düşünüyorsanız saygı duyarım. Onun dışında da bu bütçelerde sizin de istediğiniz gibi olan bloodsport, case hardened, ve fire serpent var. Case hardened'ın da iyisini denk getirmek lazım. Ben şahsen tercihimi case hardened'dan yana kullanırdım (YTD).

1748726607217.webp

Envanterimin kullanmadığım parçaları böyle vitrinde sergiliyorum, o yüzden öneri verirken oynamalık değil vitrinde göz alıcı söylerseniz sevinirim, kendi ana kullandığım eşyaları vitrine koymuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,750
Üyeler
183,886
Son üye
a.dogduu
Geri