hocam telefonum tamirde fotoğraf atamıyorum ama anlatabilirm tam ekran modunda iken alt tab atınca pc yeşil ekran veriyor ama arka planda pc açık ve bel alt tab a tekrar bastığımda oyuna geçtiğini duyuyorum pc kapatmadan düzelmiyor ama tam ekran pencereli modda asla böyle bir sorun olmuyorVramler gitmiş olabilir. Fotoğraf var mı?
Ekran komple mi yeşil oluyor yoksa masaüstü de gözüküyor ama yeşil yeşil mi?hocam telefonum tamirde fotoğraf atamıyorum ama anlatabilirm tam ekran modunda iken alt tab atınca pc yeşil ekran veriyor ama arka planda pc açık ve bel alt tab a tekrar bastığımda oyuna geçtiğini duyuyorum pc kapatmadan düzelmiyor ama tam ekran pencereli modda asla böyle bir sorun olmuyor
Pekte yapılacak bir şey yok bu duruma, garanti olması açısından güvenli modda DDU ile driverleri silip baştan yükleyip bi öyle deneyin bakalım ne olacak.hocam telefonum tamirde fotoğraf atamıyorum ama anlatabilirm tam ekran modunda iken alt tab atınca pc yeşil ekran veriyor ama arka planda pc açık ve bel alt tab a tekrar bastığımda oyuna geçtiğini duyuyorum pc kapatmadan düzelmiyor ama tam ekran pencereli modda asla böyle bir sorun olmuyor