Neler Yeni

Cs2 bu silah ne kadar eder

KeplerTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cahit sağlam
IMG_0433.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir silah buldum hoşuma gitti aldım arkadaşım çıkartmalarla aldığımdan daha pahalıya satabileceğimi söyledi

kyzeal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefa Özdoğan
Alıntıyı görüntüle

Böyle bir silah buldum hoşuma gitti aldım arkadaşım çıkartmalarla aldığımdan daha pahalıya satabileceğimi söyledi
Kandirilmissiniz. Cikartmalar halihazirda ustune yapisiksa cikartmalari pazardaki degerinde satamazsiniz. Steam pazarinda kac veriliyor ise odur. Nakit olarak satis yapabileceginiz platformlara da bakabilirsiniz ekstra olarak.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,567
İsim
Kerem Çavuş
%10 değeri kadar değer katıyor ama alıcısı kısıtlı olur tabi birde skinle çok uyumlu bir craft olmadığı için bir şey etmez

KeplerTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cahit sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 dolara almıştım çok kazıklanmasığım için mutluyum ozaman

Ama benim merak ettiğim dışardan biri bu silaha ne kadar değer biçer işi çok bilmiyorum ondan değer biçemiyorum

KeplerTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cahit sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kandirilmissiniz. Cikartmalar halihazirda ustune yapisiksa cikartmalari pazardaki degerinde satamazsiniz. Steam pazarinda kac veriliyor ise odur. Nakit olarak satis yapabileceginiz platformlara da bakabilirsiniz ekstra olarak.
beni aydınlatırmısınız
%10 değeri kadar değer katıyor ama alıcısı kısıtlı olur tabi birde skinle çok uyumlu bir craft olmadığı için bir şey etmez

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,567
İsim
Kerem Çavuş
3 dolara almıştım çok kazıklanmasığım için mutluyum ozaman

Ama benim merak ettiğim dışardan biri bu silaha ne kadar değer biçer işi çok bilmiyorum ondan değer biçemiyorum
steamden satarken 30 40 cent üstüne koy belki o kadar etkiler anca

Top Bottom