CS2 Cephanelik bileti almak mantıklımı?

Fevkalade

80+
Reaksiyon skoru
92
Selamlar sıfırdan bıçağa gibi bir seri başlatmak istiyorum.Takas kontratıyla ilerleyeceğim fakat cephanlik biletini gördüm ve ilgimi çekti.Sizce mantıklımı? Veya 16 doları geri veririmi?

harbiden ne bu ya. 20 dolar var alsam mı bilemedim.
çok fazla mantığını bilmesemde bir hesaplama yaptım.16 Dolara 1 bilet aldığımızda 40 yıldız elde ediyoruz bunlada 20 tane galeri kasası alabiliyoruz.Galeri kasası şuanda 1.04 dolar yani baktınmı karlı.Ama dediğim gibi hiçbirşey bilmeden yaptım bu hesabı belkide başka bir olayı vardır bilemiyorum.

16 dolardan fazla kazandırıyor kasa aldıkça. Mümkünse 4 tane birden alıp öyle bilet için exp kasın yoksa çok bir şey gelmiyor.
çok fazla mantığını bilmesemde bir hesaplama yaptım.16 Dolara 1 bilet aldığımızda 40 yıldız elde ediyoruz bunlada 20 tane galeri kasası alabiliyoruz.Galeri kasası şuanda 1.04 dolar yani baktınmı karlı.Ama dediğim gibi hiçbirşey bilmeden yaptım bu hesabı belkide başka bir olayı vardır bilemiyorum.
Steam komisyonu ile birlikte o 1 doların altına düşüyor ama garanti kazanç var.
Az da olsa artıda olursun.
Oyunu aktif oynuyorsanız alınır yoksa zaman kaybı.

16 dolardan fazla kazandırıyor kasa aldıkça. Mümkünse 4 tane birden alıp öyle bilet için exp kasın yoksa çok bir şey gelmiyor.

Steam komisyonu ile birlikte o 1 doların altına düşüyor ama garanti kazanç var.
Az da olsa artıda olursun.
Oyunu aktif oynuyorsanız alınır yoksa zaman kaybı.
Şuanda 40-50 dolarlık bir sticker'ım var banı kalkınca satıp alabildiğim kadar bilet almayı düşünüyorum umarım güzel kazanç sağlar.

Piyasa genel olarak sabitlendi ben zamanında yaptım ve iyi kâr getirdi ben ilk zamanlarında yapmıştım ama piyasası çok farklı değil ben biraz kumar yapıp stickerlara bastım puanlarımı kâr oranı daha yüksek ama zarar payı da var elbette kasa alarak daha cüzzi ama garanti kâr yapabilirsin zamanın varsa ve oyunu oynuyorsan bir yandan o yıldızlar kasılır eğer dersen ben hızlıca kasmak istiyorum tavsiyem sürekli ölüm maçı spamlaman olur daha hızlı kasarsın ve bu işten sıkıldığın zaman galerinin kaldırılacak koleksiyonlarından (Limitli eşyalar değil) fabrikadan yeni çıkmış ya da az aşınmış mor veya üstü skinler ve ya ajan skinleri alabilirsin (Yatırım tavsiyesi değildir)

Geri