- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte nasıl oluyor anlamıyorum sen ozelsın ki valve sana sahip çıkıyor bizede hep hile denk geliyorOyuna 3400 saat vermişim karşımdakinin hile olduğu anlamicak kadar mal değilim
İşte nasıl oluyor anlamıyorum sen ozelsın ki valve sana sahip çıkıyor bizede hep hile denk geliyorOyuna 3400 saat vermişim karşımdakinin hile olduğu anlamicak kadar mal değilim
güven aktörü yükselt benim şöyle bir rehberim var steamde de okuHileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?
Hile olduğunu belli edicek kadar mal olan adam 13k ya çıkamaz zatenOyuna 3400 saat vermişim karşımdakinin hile olduğu anlamicak kadar mal değilim
knkm benim uzun zamandır oyunuma hile gelmiyor bu seniin güvenlik faktörüne bağlı eğer hile açan bir arkadaşın varsa ve birlikte oyun attıysanız bunndandırHileler yüzünden oyundan soguduk hangi seçkin maça girsem hile geliyor.Rakip maçta yenilince mola istiyorlar hemen acıyorlar.Biz bu oyunu temiz sekilde nasıl oynayacaz?
Ben oldum olası hile görünce krize giriyorum işten keyifle geliyoruz giriyoruz oyuna hasta olup çıkıyoruz. 12-0 yendiğimiz adamlar bir mola veriyorlar maçı çeviriyorlar napcaz bilemedim arkadaş listemi temizleyeyim miknkm benim uzun zamandır oyunuma hile gelmiyor bu seniin güvenlik faktörüne bağlı eğer hile açan bir arkadaşın varsa ve birlikte oyun attıysanız bunndandır
knkm arkadaş listesi değil hani birlikte duo giriyorsunuz ya rekabetçi veta yoldaş dcden konuşuyorsun eğer onun güven faktörü düşükse ve birlikte maç oynarsanız o kişinin hesabıda bir süre sonra ban yerse senin de güven faktörün düşerBen oldum olası hile görünce krize giriyorum işten keyifle geliyoruz giriyoruz oyuna hasta olup çıkıyoruz. 12-0 yendiğimiz adamlar bir mola veriyorlar maçı çeviriyorlar napcaz bilemedim arkadaş listemi temizleyeyim mi
Ne yapmak lazım şimdiknkm arkadaş listesi değil hani birlikte duo giriyorsunuz ya rekabetçi veta yoldaş dcden konuşuyorsun eğer onun güven faktörü düşükse ve birlikte maç oynarsanız o kişinin hesabıda bir süre sonra ban yerse senin de güven faktörün düşer
yada adam çok iyidir sen hile sanıyorsundur. güven faktörünü arttırısan hile denk geleceğini sanmıyorumİşte nasıl oluyor anlamıyorum sen ozelsın ki valve sana sahip çıkıyor bizede hep hile denk geliyor
o zaman sende çık 10k bandına kurtul hilelerdenHile olduğunu belli edicek kadar mal olan adam 13k ya çıkamaz zaten
valla hocam bende daha hiç görmedimSeçkin oynuyorum 13k dayım hiç hileye denk gelmedim. Güven faktörünü arttır
Helal olsun valla çok güzel ozetledın yeni başlayanlara haksızlık resmenOyunda hileye denk gelmemek için ne kadar uğraş gerekiyormuş, bu ne saçmalık? Oyuna yeni başlayan insanlar ya da az saati olanlar için resmen hilecilere denk gelmek zorundasınız denilmiş.