CS2 Çözemediğim FPS Sorunu

bahtsızkarakter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,844
Bütçe
5
İmzadaki sistem gayet yeterli hatta sabit 60fps veriyor ama bir süre sonra fps 45-50 oluyor akıcılık mahvoluyor , shader cache ayarını kalıcı yaptım , nimez driver kurdum (son sürüm orjinal sürücü de kullandım) , yine olmadı sistem de buz gibi işlemci max 40 gpu 65 derece

İmzadaki sistem gayet yeterli hatta sabit 60fps veriyor ama bir süre sonra fps 45-50 oluyor akıcılık mahvoluyor , shader cache ayarını kalıcı yaptım , nimez driver kurdum (son sürüm orjinal sürücü de kullandım) , yine olmadı sistem de buz gibi işlemci max 40 gpu 65 derece
hocam win 11 kullanıyorsunuz

sistem eski hocam rx460 devri kapandı o fps 5070 de bile dalgalanıyor cs optimizasyonu tırt

Anakartın vrmlerini aliminyum blokla kapatacağım onun için kendinden yapışkanlı termal pad önerebilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.5mm kalınlık olmalı

İnanki bizde çözemedik bugün oyunu bıraktım

İnanki bizde çözemedik bugün oyunu bıraktım
ben sorunu buldum vrmlerin üzerine fan tutunca (vrm ısınmayınca) sorun çıkmıyor bende şimdi yapışkanlı termal pad arıyorum

ben sorunu buldum vrmlerin üzerine fan tutunca (vrm ısınmayınca) sorun çıkmıyor bende şimdi yapışkanlı termal pad arıyorum
Bu iş görür mü ? Bu arada bu sürüm sana kötü denk geldi son güncelleme FPS'leri iyice aşağı çekti.

Bu iş görür mü ? Bu arada bu sürüm sana kötü denk geldi son güncelleme FPS'leri iyice aşağı çekti.
Amaç 60fps sabit olsun yeterli 80-90 arası alıyorum şuanda ama 60fps sabitliyorum sorun olmaz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyutları nedir bunların genişliği sadece

O sistemle oyunu açabildiğine dua et. Oyun high-end sistemlerde sabit kalamıyor.

ne vramı ne şeyi hocam oyunun optimizasyonu bok gibi laptopum ısınmıyor bile, ekran kartı watt çekmiyor ya. laptopu veya oyunu kapatıp açınca düzeliyor her maç çık gir yapmak zorunda kalıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,457
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri