Neler Yeni

🔥CS2 DE 51 KASA AÇTIM İNANAMIYORUM BU NEE!

DOSTLAR YEMİN EDERİM ELLERİM TİTRİYOR YAZARKEN VARYAAAAA ÇILDIRMAK ÜZEREYİM!!, o_O:blobdance::ROFLMAO: HAYATIMIN ŞANSINI KULLANDIM RESMEN, AGA CS2 YE YENİ GELEN OPERASYON BİLETİNDEN 5 TANE (toplam 80 dolar) verdim ve 2 gündür puan kastım, 51 tane yeni gelen Fever Kasasından açtım ve onun içinde 127 dolar verdim ve çıkan şeylere inanamadım abi hayatımda ki tüm şansı burada kullandım. Şoktayım
Maliyet: 207 DOLAR - Kazanç: BELİRSİZ (SKİNLER DAHA PİYASAYA GİRMEDİ)

İŞTE 51 KASADAN ÇIKARDIĞIM DEĞERLİ İTEMLER (GERİSİ ÇÖP)

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

vayy az önce csgo skins diye bir site vardı sabah cocuk 500 den 15k katladı bıçak ile eldiven aldı

DOSTLAR YEMİN EDERİM ELLERİM TİTRİYOR YAZARKEN VARYAAAAA ÇILDIRMAK ÜZEREYİM!!, o_O:blobdance::ROFLMAO: HAYATIMIN ŞANSINI KULLANDIM RESMEN, AGA CS2 YE YENİ GELEN OPERASYON BİLETİNDEN 5 TANE (toplam 80 dolar) verdim ve 2 gündür puan kastım, 51 tane yeni gelen Fever Kasasından açtım ve onun içinde 127 dolar verdim ve çıkan şeylere inanamadım abi hayatımda ki tüm şansı burada kullandım. Şoktayım
Maliyet: 207 DOLAR - Kazanç: BELİRSİZ (SKİNLER DAHA PİYASAYA GİRMEDİ)

İŞTE 51 KASADAN ÇIKARDIĞIM DEĞERLİ İTEMLER (GERİSİ ÇÖP)

250 kasa açtım sadece 1 red 1 gold çıktı ne şans var ya millette, hayırlı olsun.

YSS köşeyi döndün 🤣🤣

Son düzenleme:
Beyler bende bunları çıkardım

Ekler

• 20241216_170234.jpg
    20241216_170234.jpg
    1.1 MB · Hit: 98
bileti bende almayı düşünüyorum parasını geri verirmi acaba yoksa zararmı girerim

bileti alırsanız her şey şansınıza bağlı kesin bir şey söyleyemeyiz ama fever kasası açıcaksanız ne kadar erken açarsanız o kadar iyi çünki sizin bugün çıkardığınız itemi adamlar dün çıkarmış oluyor ve daha erken stoklara sokuyor ve fiyatı düşüyor ona göre düşünün ytd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bende bunları çıkardım
Fabrikadan yeni çıkmışsa sağlam para hocam

bileti alırsanız her şey şansınıza bağlı kesin bir şey söyleyemeyiz ama fever kasası açıcaksanız ne kadar erken açarsanız o kadar iyi çünki sizin bugün çıkardığınız itemi adamlar dün çıkarmış oluyor ve daha erken stoklara sokuyor ve fiyatı düşüyor ona göre düşünün ytd

Fabrikadan yeni çıkmışsa sağlam para hocam
kasayı açıp çıkarmama ihtimalide var bence direk puanla açılabilen skin kasaları daha mantıklı
1743605929594.png

bunlardan açsak kırmızı veya pembe çıksa parası rahat çıkıyor

yeni gelen kasanın fiyatı ne olur acaba?

Dünden beri bunun gibi 15 post gördüm her yerden allah bana işaret mi gönderiyor anlamıyorum ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,181
Üyeler
173,324
Son üye
mora
Geri