Cs2 de gelişemiyorum.

imzeo

80+
Reaksiyon skoru
177
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 sene önce CS2ye başladım. Şuanda 800 saatim var. Oyunda ne yaparsam yapayım gelişemiyorum. Rank atlamak işkence birkaç defa nova 2 ye çıktım ama şuan tekrar silvere düştüm. Bazı oyunlarda 15 20 kill rahat alıyorum ama bazen tak diye oyundan düşüyorum, oyun boyunca 2-3 kill tek oluyor. 5li arkadaş grubum da var sürekli solo da giriyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim?

800dpi 0.9 sens oynuyorum.

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 sene önce CS2ye başladım. Şuanda 800 saatim var. Oyunda ne yaparsam yapayım gelişemiyorum. Rank atlamak işkence birkaç defa nova 2 ye çıktım ama şuan tekrar silvere düştüm. Bazı oyunlarda 15 20 kill rahat alıyorum ama bazen tak diye oyundan düşüyorum, oyun boyunca 2-3 kill tek oluyor. 5li arkadaş grubum da var sürekli solo da giriyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim?
taakım olarak oynaamak onemlı bu oyundda kıll pesınde kosmayın full ınfo verın

Hile ve takım meselesi geçen gün adam hile mi bilmem ama her atışı kafa vuruyordu hiç normal değil.

Konudan bağımsız söylüyorum 1 yılda 800 saat biraz fazla değil mi? Ortalamada günde 2-3 saatinizin bu oyuna gitmesi çok makul bir şey gelmiyor bana.

Adam vurmaya odaklanmayıp biraz daha taktiksel, fikir yürüterek, utillity kullanarak oyna

bazen olabiliyor öyle şeyler benim bi arkadaş var 2bin saati var deli gibi e spor da takip ediyor hatta 2025 hizmet madalyası 3.lvl di o kadar oynuyor yani ama faceitte 2 level de bile zorlanıyor ben 800 saat ile ondan çok daha iyi aim ve oyun bilgim var yani birazcık da olsa insanda da bitiyor. Ben ekipmanın da büyük avantaj kattığı düşüncesindeyim güzel mouse ve kulaklık, internet ve yüksek fps seni öne çıkarır.

İlk çıktığı zamanlar ( 2000 yıllarında) oynamaya başladım ünide bırakmıştım. O zamanlar iyiydim gözler ve refleks iyiydi. Pandemide tekrar başladım 2 bin saate yaklaşmışim ama artık gözler ve refleks geride kalıyor . Demem o ki gözler ve refleks zayıfsa istediğin kadar kendini gelistirmeyi dene belki bir yere kadar ilerlersin.

Son düzenleme:
taakım olarak oynaamak onemlı bu oyundda kıll pesınde kosmayın full ınfo verın
Öyle yapıyorum hocam illa kill alayım demiyorum ama yükselmiyor da.
Hile ve takım meselesi geçen gün adam hile mi bilmem ama her atışı kafa vuruyordu hiç normal değil.
Yani benim şöyle bir sıkıntım da var şimdi sürekli 4 arkadasla oynuyorum bunlardan ikisi global diğerleri de suprem falan ilk günden beri onlarla oynuyorum. Solo girince yine daha çok vuruyorum arkadaşlarla girince iyice batırıyorum. Bunun da etkisi var galiba

Konudan bağımsız söylüyorum 1 yılda 800 saat biraz fazla değil mi? Ortalamada günde 2-3 saatinizin bu oyuna gitmesi çok makul bir şey gelmiyor bana.
Yok aslında o kadar fazla oynamiyorum haftada 3 ya da 4 gün akşamları sadece
bazen olabiliyor öyle şeyler benim bi arkadaş var 2bin saati var deli gibi e spor da takip ediyor hatta 2025 hizmet madalyası 3.lvl di o kadar oynuyor yani ama faceitte 2 level de bile zorlanıyor ben 800 saat ile ondan çok daha iyi aim ve oyun bilgim var yani birazcık da olsa insanda da bitiyor. Ben ekipmanın da büyük avantaj kattığı düşüncesindeyim güzel mouse ve kulaklık, internet ve yüksek fps seni öne çıkarır.
Internetim cok sorunlu 50mbs vdsl, 70 pingle oynuyorum ama ekipmanlarım üst düzey hocam.

İlk çıktığı zamanlar ( 2000 yıllarında) oynamaya başladım ünide bırakmıştım. O zamanlar iyiydim gözler ve refleks iyiydi. Pandemide tekrar başladım 2 bin saate yaklaşmışim ama artık gözler ve refleks geride kalıyor artık. Demek o ki gözler ve refleks zayıfsa istediğin kadar kendini gelistirmeyi dene belki bir yere kadar ilerlersin.
Haklısınız hocam ben de eskiden daha iyiydim oyunlarda, normalde sürekli hikayeli oyunlar oynayan biriydim şimdi iş arkadaşlariyla oynuyoruz

Atölye haritalarında geliş ve pro maçları izle. Dm oyna bol bol. Ekiple girmenin keyfi başka. Rankı yüksek arkadaşlarla girmen gelişmene katkı sağlar. Sens dpi ve ekipmanda çok önemli. Her şeyin ötesinde keyif almaya bak :)

espor maçı izleyin hocam çok etkisini görürsünüz nerede ne yapacağınızı öğrenirsiniz şuan aurora maçı var mesela canlı onu izliyorum bende

Oyuna girmeden önce biraz atölye haritasında reflekslerini, kas hafızanı geliştir sonra oyun içi pozisyonlarını bi analiz et, karşıdan gelen her rakibe aynı yerden peek atıp sıkıp durma vur kaç gibi düşün, utilitylerini sana pozisyon sağlayabilecek şekilde kullanmayı dene eğer takım arkadaşların sana side açılışında düzgün flash atmıyor ise her pozisyona entry oynama seni destekleyecek takım arkadaşı çok önemli trade alabilmeli, senin bakmadığın pozisyonu check etmeli o yüzden iletişimini de iyi kullanmalısın. solo da oyun eziyet gibidir ekstra yapman şart hocam

o sensle nasil oynuyorsunuz hocam 1200 dpi 2.8 sensle oynuyorum asagisi baya kotu geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri