Neler Yeni

CS2 de grafik ayarları nasıl olmalı ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Bence deneme yanılma ile kontrol edin. Bir ayarı önce yüksek yapın sonra direk düşük yapın. Ben genel manada yüksek oynuyorum Shader gibi ayarlarım düşükte tutuyorum dikkat dağılmasın diye.
Oyun öyle bir olmuşki hangi ayarı kıssam ya da yükseltsem önceki ile sonraki fpsler arasında dağlar kadar fark oluyor ne yapıcam çözemedim

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Oyun öyle bir olmuşki hangi ayarı kıssam ya da yükseltsem önceki ile sonraki fpsler arasında dağlar kadar fark oluyor ne yapıcam çözemedim
Maalesef biraz öyle. Oyun artık biraz grafik gücü de istiyor. Ama sizin çözünürlük düşük. Yük işlemciye biniyor biraz ayarları yukarıda tutmakta yarar var.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Asil
Evet , Eski CS'den Kalma Alışkanlık :)
bende eskiden 1024 kullanıyordum sonra baktım la bu ikiside aynı dedim daha net olması işime gelir dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde eskiden 4:3 yapınca adamlar yakın gözükürdü artık cs2 çıktıüından beri o kadarsa yakın değil, hala uzak gözüküyor bi türlü alışamadım eskiden dust2 de pitten a side ı rahat görürdüm artık baya uzak gibi

Gif Man

80+ Gold
bende eskiden 1024 kullanıyordum sonra baktım la bu ikiside aynı dedim daha net olması işime gelir dedim

birde eskiden 4:3 yapınca adamlar yakın gözükürdü artık cs2 çıktıüından beri o kadarsa yakın değil, hala uzak gözüküyor bi türlü alışamadım eskiden dust2 de pitten a side ı rahat görürdüm artık baya uzak gibi
CS'de Tek Vuruşta Kafa Atarken CS2'de Biliyorsun :)

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Asil

Gif Man

80+ Gold
belkide eternal fire o maçı alabirdi cs sorunlu olmasa
Alışan Alıyor Hocam , Ama Sorun Mu Sorun .

belkide eternal fire o maçı alabirdi cs sorunlu olmasa

he bide grafik falan filan onun dışında oyunun mantığında falan vuruşlarında sorun yoktu
Birde Şu Başlangıç Komutlarında Sorun Var .

Toparlayamazsa Büyük Tepki Çeker .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,432
Üyeler
163,494
Son üye
Smhtrkl
Top Bottom