Cs2 de oyun takılıyormuş gibi

hamszzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
Hocamlar selamlar yeni sistem topladım oyunlarda bakayım diye basit eğlence vs. girdim cs de böyle ping varmış gibi saliselik bi takılıyor acaba ekran kartı işlemciye yetişemediği için mi daha değiştirmedim
r7 7800x3d
asus rog 3060 12gb
32 gb ram

ram kullanımı da oyunlarda fazlama anlamadım orayı sıcaklık vs. sıvı soğutucu var normal sıcaklıkta ama csdeki sorunu anlamadım

yakın zamanda inşallah 5070 e geçeceğim

birde sabit her oyundan 170 alıyorum bu neden 180hz monitörüm var

Ekler

• WhatsApp Image 2025-11-21 at 04.25.52 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-11-21 at 04.25.52 (1).webp
    537.3 KB · Hit: 54
  • WhatsApp Image 2025-11-21 at 04.25.52 (2).webp
    WhatsApp Image 2025-11-21 at 04.25.52 (2).webp
    355.2 KB · Hit: 53
aynı sorun apex de olcak mı diye bakayım dedim onda böyle bir durum yaşamadım onda da değerlerim şu şekilde

Ekler

• WhatsApp Image 2025-11-21 at 04.25.52.webp
    WhatsApp Image 2025-11-21 at 04.25.52.webp
    340 KB · Hit: 33
Hocamlar selamlar yeni sistem topladım oyunlarda bakayım diye basit eğlence vs. girdim cs de böyle ping varmış gibi saliselik bi takılıyor acaba ekran kartı işlemciye yetişemediği için mi daha değiştirmedim
r7 7800x3d
asus rog 3060 12gb
32 gb ram

ram kullanımı da oyunlarda fazlama anlamadım orayı sıcaklık vs. sıvı soğutucu var normal sıcaklıkta ama csdeki sorunu anlamadım

Fps sabitlenmiş ondan sabit, cs2 deki takılmaların nedenini bulmak zor çok fazla etkene bağlı olabiliyor (ssd, ram, expo, xmp, bütün syncler sync, reflex, anti lag, windows, oyun modu, tam ekran iyileştirmesi v.s.). Ai programlardan yardım alıp teker teker denemek daha mantıklı bir seçenek.

r7 7800x3d
asus rog 3060 12gb
32 gb ram

Gsync desteği varsa ve Reflex açıksa 170fps sabitlemesi normal, grafik ayarlarında FSR1.0 Kalite yapmışşın onu kapat, ve Doku filtresini x16 olsun, Dikey senkronize açıksa onuda kapat. Driver ayarlarını kurcaladıysan onlarıda düzelt.

Gsync desteği varsa ve Reflex açıksa 170fps sabitlemesi normal, grafik ayarlarında FSR1.0 Kalite yapmışşın onu kapat, ve Doku filtresini x16 olsun, Dikey senkronize açıksa onuda kapat. Driver ayarlarını kurcaladıysan onlarıda düzelt.
Driver kurcalamadım bu sabit fpsi nerden kapatcam her oyunda böyle

r7 7800x3d
asus rog 3060 12gb
32 gb ram

shify+tab veya oyunu alta alttıktan sonra mı oluyor bu durum?

Hocam bende de sürekli oluyor, foruma yazdığımda internet kablosu ile bağlan dediler.

bende nedense 240 FPS alınca kasma yok 180 alınca kasma var anlayamıyorum 240 Hz monitör

hocam nvdia app kaldir tekrar yuklemeyi dene birzamanlar bendede vardi experience kaldirip tekrar kurunca duzeliyordu

Fps sabitlenmiş ondan sabit, cs2 deki takılmaların nedenini bulmak zor çok fazla etkene bağlı olabiliyor (ssd, ram, expo, xmp, bütün syncler sync, reflex, anti lag, windows, oyun modu, tam ekran iyileştirmesi v.s.). Ai programlardan yardım alıp teker teker denemek daha mantıklı bir seçenek.
fps sabitliğini nasıl kaldırıcam tüm oyunlarda böyle

Geri