stiga05fx 80+ Silver Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 3,749 Reaksiyon skoru 1,505 Cumartesi, 19:23 #1 Soundcore liberty 4nc kullanıyorum blutooth kulaklık sesim karşıya gitmiyor mikrofonu açınca oyunun sesi gidiyor çözümü ne bunun
Soundcore liberty 4nc kullanıyorum blutooth kulaklık sesim karşıya gitmiyor mikrofonu açınca oyunun sesi gidiyor çözümü ne bunun
IIAydooII 80+ Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 128 Reaksiyon skoru 39 Cumartesi, 19:33 #2 stiga05fx yazmış: Soundcore liberty 4nc kullanıyorum blutooth kulaklık sesim karşıya gitmiyor mikrofonu açınca oyunun sesi gidiyor çözümü ne bunun Devamı için tıklayın... Steam > Ayarlar > Ses > Ses giriş aygıtını mikrofonunu seç banada olmuştu böyle düzelttim olmuyorsa bilmiyom.
stiga05fx yazmış: Soundcore liberty 4nc kullanıyorum blutooth kulaklık sesim karşıya gitmiyor mikrofonu açınca oyunun sesi gidiyor çözümü ne bunun Devamı için tıklayın... Steam > Ayarlar > Ses > Ses giriş aygıtını mikrofonunu seç banada olmuştu böyle düzelttim olmuyorsa bilmiyom.