2018 den beri oynuyorum rank girebiliyorum ücretsiz olduğu zaman yüklemiştim o zamanlarda 22 leveli geçince prime oluyordunne zaman seçkin aldınız sorunuz rank girebiliyormusunuz
bazı arkadaşlarıma açtıktan sonraki gün geldi bana 3.gün oldu hala gelmediBunun hesaplara gelmesi niye bu kadar uğraştırdı ki bu konu hakkında 3. gönderi falan bu.
teşekkürlergerekli şartları doldursanız bile ille de gelcek diye bireşy yok şans meselesi ama cogu kişiye geldi 1 hafta veya 2 hafta gibi bir süre sonra daha fazla oyuncuya gelir merak etmeyin ama başta dediğim konularda sorun yaşıyorsanız hesapda bir sıkıntı olabilir
Ama valve işte güvenilmeyecek adamlar değiller bence çok sorun olmadan günün sonunda gelir.bazı arkadaşlarıma açtıktan sonraki gün geldi bana 3.gün oldu hala gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
umarım gelir teşekkürler hocamAma valve işte güvenilmeyecek adamlar değiller bence çok sorun olmadan günün sonunda gelir.
Rica ederim.umarım gelir teşekkürler hocam
o sırada 19 yıldır çıkmayan half life 3Ama valve işte güvenilmeyecek adamlar değiller bence çok sorun olmadan günün sonunda gelir.
Beyler cumartesi günü rankı açtım fakat bana hala cs2 düşmedi. Prime olmama rağmen fakat hala mağazada prime status upgrade alabiliyorum diye gözüküyor. Cs2 nin düşmesi için onu almam mı gerek?
Ağa ona çalışmıyorlar ki o iptal oldu diye biliyorum.o sırada 19 yıldır çıkmayan half life 3