- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ordaki craftı gördüm de o sticker bynogame de yok bakiyem bynogame deice coaled için sticker craftı yok denecek kadar azdır hocam.
simsiyah için ejderha figürü filan yapabilirsiniz ama
Alıntıyı görüntüle
hocam ordaki craftı gördüm de o sticker bynogame de yok bakiyem bynogame deice coaled için sticker craftı yok denecek kadar azdır hocam.
Alıntıyı görüntüle
steamde hiç bakiyeniz yok mu fiyatları çok değildi diye biliyorumhocam ordaki craftı gördüm de o sticker bynogame de yok bakiyem bynogame de
hiç yok zaten oyunlara para yatırmıyorum vodofone kullandığım için 100tl bynogame bakiyesi gelmişti bende boşa gitmesin diye ak alayım dedimsteamde hiç bakiyeniz yok mu fiyatları çok değildi diye biliyorum
Sticker olacaksı hiç kendin para verip masraf etme, skinport vb sitelerden de bakabilirsinBattle scared alsam önerebileceğiniz 30tl ye üstüne yapıştırabileceğim sticker varmı?
Bu video nerde ya bende frontside misty için bakıyordum.ice coaled için sticker craftı yok denecek kadar azdır hocam.
Alıntıyı görüntüle
Bu video nerde ya bende frontside misty için bakıyordum.
konu sahibi hocamız atmış ama sanırım 4lü stickerlar pahalıBu video nerde ya bende frontside misty için bakıyordum.
konu sahibi hocamız atmış ama sanırım 4lü stickerlar pahalı
burada yılanı kullanıyor 20 centten
teşekkürler.