CS2 YENİ GÜNCELLEME SONRASI BIÇAK & ELDİVENLER

Gemonstai

80+
Reaksiyon skoru
1
Bugün CS2'ye güncelleme geldi bildiğiniz gibi sabaha market epey hareketliydi.
5 Kırmızı skine trade-up atıp bıçak veya eldiven alabiliyoruz artık (1 hafta trade banı yiyor)
bıçakların ve eldivenlerin fiyarları %50-70 arası düştü.
bende bıçak almak istiyordum bu aralar şu fırsattan istifade almak mantıklı mı yoksa düşüşün devamı gelir mi?
sonuçta millet trade up yapıp yapıp bıçak eliven alacak eski nadirlikte olmayacak kesinlikle.
siz ne düşünüyorsunuz?
oynamalık alasım var güzel bir tane bıçak eldiven skini ama korkutmuyorda değil.
1761210942857.webp

Bugün CS2'ye güncelleme geldi bildiğiniz gibi sabaha market epey hareketliydi.
5 Kırmızı skine trade-up atıp bıçak veya eldiven alabiliyoruz artık (1 hafta trade banı yiyor)
bıçakların ve eldivenlerin fiyarları %50-70 arası düştü.
bende bıçak almak istiyordum bu aralar şu fırsattan istifade almak mantıklı mı yoksa düşüşün devamı gelir mi?
sonuçta millet trade up yapıp yapıp bıçak eliven alacak eski nadirlikte olmayacak kesinlikle.
siz ne düşünüyorsunuz?
oynamalık alasım var güzel bir tane bıçak eldiven skini ama korkutmuyorda değil.
Alıntıyı görüntüle
Haftaya belli olur fiyatlar yeni yapilanlarda piyasaya surulunce daha da düşecek benim fikrim ytd

Haftaya belli olur fiyatlar yeni yapilanlarda piyasaya surulunce daha da düşecek benim fikrim ytd
öyle gözüküyor emerald, doppler, fade filan çıkaran çok görüyorum eğer çıkma oranları yüksekse bunların daha da düşer gibi. kasalarda çıkma oranı 0.25 filandı sanırım normal bıçakların çıkanlarda genelde dandik oluyordu. 100 kasa açsan da çıkmıyordu şimdi ortalama 100-150 dolara bıçak kesin alabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri