CS2 YENİ GÜNCELLEME!

Aynı koleksiyondan olmalı demiş birisi bendekiler farklı farklı
Bende 1.5 dolara aldığım mp7 kan sporu var şuanda 30 dolar trade banım olduğu için satamıyorum, satıp bıçak almak istersen 30 dolara bıçak almışsın gibi düşünebilirsin.

Dayanamadım sattım sjsjshs geçen ay dizmiştim 30 dolar maliyetle. Komisyonları düşünce 80 dolar net geçti elime. İnş pişman olmayız

Dayanamadım sattım sjsjshs geçen ay dizmiştim 30 dolar maliyetle. Komisyonları düşünce 80 dolar net geçti elime. İnş pişman olmayız
Bıçak çek istersen 80 dolara vardı en son

2 yıl önce Legion of Anubis keleş almıştım 18 dolar falandı. O zamanlar az aşınmış almıştım floatı çok kötü değil diye. Şuan FN’si 60 dolar olmuş, MW’si 10 dolar. Ayrıca o zaman 18 dolara bunu aldım, 20-25 dolara alabileceğim skinler şuan 200-250 dolar olmuş. Bi insan bu kadar bahtsız olamaz.

Bıçak çek istersen 80 dolara vardı en son
Baktımda şimdi 60 dolardan başlıyor bende 85 dolar var şuan 200 dolardan düşmüş bıçaklar 80 dolarlara alsammı bilemedim mantıklı gibi bir yandan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valvenin buradaki amacı ne acaba 200 300 dolarlık bıçaklar 80 dolarlara geriledi

Artık 5 kırmızı enderlikte skin karşılığında bıçak ve eldiven alabiliyorsunuz takas kontratında fırsattan istifade eden Çinliler 5 dolarlık kırmızı skini 35 dolara satıyor şuanda, skin piyasası çok karıştı herkes panikte
3 kırmızıyı zararına satan kafamı...

Baktımda şimdi 60 dolardan başlıyor bende 85 dolar var şuan 200 dolardan düşmüş bıçaklar 80 dolarlara alsammı bilemedim mantıklı gibi bir yandan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valvenin buradaki amacı ne acaba 200 300 dolarlık bıçaklar 80 dolarlara geriledi
Bıçakları daha erişilebilir yapmak alamayan kullanıcılar için

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bıçakları daha erişilebilir yapmak alamayan kullanıcılar için
Neyse ben etliye sütlüye karışmayayım zaten amacım gta6 ya yatırım yapmaktı amacıma ulaştım 80 dolarla sjshsjshs

anladigim kadariyla kirmizi skinler artik deger kazanacak... elimde hic olmamasi ne yazik

ben olayı tam anlamadım bıçaklarmı ucuzladu en ucuzu kaç tl almak istiyOrum

Geri