Bende 1.5 dolara aldığım mp7 kan sporu var şuanda 30 dolar trade banım olduğu için satamıyorum, satıp bıçak almak istersen 30 dolara bıçak almışsın gibi düşünebilirsin.Aynı koleksiyondan olmalı demiş birisi bendekiler farklı farklı
Baktımda şimdi 60 dolardan başlıyor bende 85 dolar var şuan 200 dolardan düşmüş bıçaklar 80 dolarlara alsammı bilemedim mantıklı gibi bir yandanBıçak çek istersen 80 dolara vardı en son
3 kırmızıyı zararına satan kafamı...
Artık 5 kırmızı enderlikte skin karşılığında bıçak ve eldiven alabiliyorsunuz takas kontratında fırsattan istifade eden Çinliler 5 dolarlık kırmızı skini 35 dolara satıyor şuanda, skin piyasası çok karıştı herkes panikte
Bıçakları daha erişilebilir yapmak alamayan kullanıcılar içinBaktımda şimdi 60 dolardan başlıyor bende 85 dolar var şuan 200 dolardan düşmüş bıçaklar 80 dolarlara alsammı bilemedim mantıklı gibi bir yandan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valvenin buradaki amacı ne acaba 200 300 dolarlık bıçaklar 80 dolarlara geriledi
Neyse ben etliye sütlüye karışmayayım zaten amacım gta6 ya yatırım yapmaktı amacıma ulaştım 80 dolarla sjshsjshsBıçakları daha erişilebilir yapmak alamayan kullanıcılar için
60 dolara da varben olayı tam anlamadım bıçaklarmı ucuzladu en ucuzu kaç tl almak istiyOrum