Haftaya takas banlafi açılacak bu yeni yapılan tradelerin ben bıçak eldiven fiyatlarının biraz daha düşeceğine inanıyorum ytdSizce şuan ne yapılmalı kırmızı skin alıp trade up yapmak mantıklı mı ve ileride daha da düşer mi acaba bıçak fiyatları
Gene pahalı60 dolara da var
olduğu kadarGene pahalı
70 dolara indi2 dolarlık en kötü kırmızı skin bile şuan 50 dolar her şey karıştı bıçak fiyatları 100 dolara indi bile
SatToplam 30 dolara aldığım 3 kırmızı skinin şuan toplam değeri 90 dolar satsammı acaba düşermi fiyatları
Benim de merak ettiğim kısım bu, daha 7 günlük takas banı bitmeden bile 50 dolarları gördüAnlamadığım şey bu kontratla bıçak alanlar şuan bıçaklarını satamıyor. E bu pazardaki 50 60 dolarlık onlarca bıçağı kim neden bu kadar ucuza piyasaya sürüyor?
panik adama her şeyi yaptırır. Adamlar 10-15 dolara bıçak alabiliyorken sence kim gidip 300-500 ya da 1k ödeyecek? Millet piyasa çok düşücek diye korkup bıçaklarını satıyor. Yani bıçağı olan biri bu sabah uyandı. Baktı 500 olan bıçağın yeni fiyatı 400 ve gittikçe düşüyor. Korkup 350 ye koydu. Aklınca hemen satıp zarardan kar ettiAnlamadığım şey bu kontratla bıçak alanlar şuan bıçaklarını satamıyor. E bu pazardaki 50 60 dolarlık onlarca bıçağı kim neden bu kadar ucuza piyasaya sürüyor?
Bıçak fiyatları tekrardan yükselir illaki ama eski seviyelerine çıkmaz. Kırmızı itemlerde bir süre düşmez. Zamanla millet 150 dolara kırmızı itemler alıp ardından 80 dolarlık bıçak çıkarmaya baslayinca bu işin tadı kaçar ve piyasa biraz daha düzelir.panik adama her şeyi yaptırır. Adamlar 10-15 dolara bıçak alabiliyorken sence kim gidip 300-500 ya da 1k ödeyecek? Millet piyasa çok düşücek diye korkup bıçaklarını satıyor. Yani bıçağı olan biri bu sabah uyandı. Baktı 500 olan bıçağın yeni fiyatı 400 ve gittikçe düşüyor. Korkup 350 ye koydu. Aklınca hemen satıp zarardan kar etti
15 dolara kadar gerilemez heralde bıçak fiyatlarıpanik adama her şeyi yaptırır. Adamlar 10-15 dolara bıçak alabiliyorken sence kim gidip 300-500 ya da 1k ödeyecek? Millet piyasa çok düşücek diye korkup bıçaklarını satıyor. Yani bıçağı olan biri bu sabah uyandı. Baktı 500 olan bıçağın yeni fiyatı 400 ve gittikçe düşüyor. Korkup 350 ye koydu. Aklınca hemen satıp zarardan kar etti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bıçak fiyatları tekrardan yükselir illaki ama eski seviyelerine çıkmaz. Kırmızı itemlerde bir süre düşmez. Zamanla millet 150 dolara kırmızı itemler alıp ardından 80 dolarlık bıçak çıkarmaya baslayinca bu işin tadı kaçar ve piyasa biraz daha düzelir.
Bıçak fiyati 15 dolar olmaz ztn. Kırmızı itemlerden bahsediyorum15 dolara kadar gerilemez heralde bıçak fiyatları