Cs2 fever case açmak mantıklı mı?

echoes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
Steam'de 180 dolar gibi bir bakiyem var, fever case topluluk pazarında 1 dolar şu an ama oyunda bilet alıp yıldızlarla kasa alırsam daha uyguna geliyor. O yüzden hesapladım; 2 bileti yaklaşık 35 dolara alırsam toplamda 40 kasam olmuş olacak, her kasayı açmak için de 2.49 dolar oyun içinden anahtar alıyorum galiba, bundan emin değilim. Pazarda satılan anahtarla mı açılıyor kasalar yoksa cs'nin kendi içinden her kasa için 2.49 yazdığı anahtarla mı açıyoruz? Eğer 2.49 dolarlık anahtarla açabiliyorsak 100 dolar da anahtara gidiyor ve toplamda 135 dolara 40 tanr fever kasa açabiliyorum. Kritik soru; bu risk alınır mı? 😁 Çok istiyorum denemeyi ama bir şeyi çıkmazsa da üzer bayağı. Bu kasalardan açan oldu mu, ne dersiniz?

Risk almak istiyorsan git hepsine bilet al koleksiyon aç

Koleksiyon dediğin anahtarsız açılanlar mi?
Aynen anahtarsız açılanlar koleksiyon oluyor ama onlarda bıçak yok kırmızı skını var ve bıçak çıkma ihtimaliyle aynı olması lazım kırmızıyı çıkartmak 180 dolara 10 bilet falan alınıyor 100 tane açarsın koleksiyondan

Steam'de 180 dolar gibi bir bakiyem var, fever case topluluk pazarında 1 dolar şu an ama oyunda bilet alıp yıldızlarla kasa alırsam daha uyguna geliyor. O yüzden hesapladım; 2 bileti yaklaşık 35 dolara alırsam toplamda 40 kasam olmuş olacak, her kasayı açmak için de 2.49 dolar oyun içinden anahtar alıyorum galiba, bundan emin değilim. Pazarda satılan anahtarla mı açılıyor kasalar yoksa cs'nin kendi içinden her kasa için 2.49 yazdığı anahtarla mı açıyoruz? Eğer 2.49 dolarlık anahtarla açabiliyorsak 100 dolar da anahtara gidiyor ve toplamda 135 dolara 40 tanr fever kasa açabiliyorum. Kritik soru; bu risk alınır mı? 😁 Çok istiyorum denemeyi ama bir şeyi çıkmazsa da üzer bayağı. Bu kasalardan açan oldu mu, ne dersiniz?
Ben 2 bilet almıştım nihayetinde de awp printstream,ak skinleri,deagle skinleri çıkartmıştım önceden güzel fiyatlardan satmıştım ama şu anda fiyatlar yüksek değil

Aynen anahtarsız açılanlar koleksiyon oluyor ama onlarda bıçak yok kırmızı skını var ve bıçak çıkma ihtimaliyle aynı olması lazım kırmızıyı çıkartmak 180 dolara 10 bilet falan alınıyor 100 tane açarsın koleksiyondan
Hmm bu da aklımı çeldi şimdi ama bıçak olmaması kötü ya :( çıkmayacak olsa bile o ihtimal olsa iyi olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2 bilet almıştım nihayetinde de awp printstream,ak skinleri,deagle skinleri çıkartmıştım önceden güzel fiyatlardan satmıştım ama şu anda fiyatlar yüksek değil
Kaç tane açmıştım kasa yani? Çok iyi çıkarmışsın tebrikler. İlk satıldığı hafta gibi olmaz ama yine de çok yüksek değil mi fiyatları?

açma hiçbi şey. al bıçağını oyna istediğin zaman sat. emin ol bi şey çıkma olasılığı çok çok az. emin ol bir mucize çıksa bile yatırdığın kadar para etmesi de zor. parana yazık etme. 180 dolara güzel huntsmanlar falan var.

açma hiçbi şey. al bıçağını oyna istediğin zaman sat. emin ol bi şey çıkma olasılığı çok çok az. emin ol bir mucize çıksa bile yatırdığın kadar para etmesi de zor. parana yazık etme. 180 dolara güzel huntsmanlar falan var.
onu yaşamaktan korkuyorum işte :( ya huntsman değil de shadow dagger var istediğim gamma doppler, 250 dolardan başlıyo fiyatları alamıyorum. burdan belki güzel bi şey çıkarsa satıp alırım diye umuyordum.

Hmm bu da aklımı çeldi şimdi ama bıçak olmaması kötü ya :( çıkmayacak olsa bile o ihtimal olsa iyi olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç tane açmıştım kasa yani? Çok iyi çıkarmışsın tebrikler. İlk satıldığı hafta gibi olmaz ama yine de çok yüksek değil mi fiyatları?
İşte 2 tane savaş bileti aldım bütün kredilere fever kasası almıştım

paramın hepsiyle bilet alsam şu an 100 tane koleksiyon kasası açabiliyorum, yine de mi çıkmaz 100 taneden pahalı bi şey :(

paramın hepsiyle bilet alsam şu an 100 tane koleksiyon kasası açabiliyorum, yine de mi çıkmaz 100 taneden pahalı bi şey :(
valla keşke evet diyebilsem. ama izlediğim yabancı csciler vs 1000+ dolar harcıyor bıçak çıkarsa bile bıçak dahil çıkardığı her şeyle beraber 500 dolar bile etmiyor. Bi de bıçak çıkarmadığını düşün ki çıkmama olasılığı çıkma olasılığından çok daha fazla 1000 dolar harcadığın zaman bile. İyi bir şey çıkma olasılığı her zaman var ama 180 doları kaybettiğin zaman sana koymayacak olursa. Çünkü ihtimal olsa da %99 un üzerinde çıkmayacak. Mesela daha büyük bi örnek vereyim. Bahsettiğim yabancı adam 10000 dolarlık kasa açılışı yapıyor anahtar ve kasa fiyatlarının toplamı ve 3-4 tane de bıçak-eldiven çıkardığı halde çıkardığı her şeyin kırmızılar pembeler morlar dahil fiyatı 2200 dolar :D. Karar senin.

yani şöyle kumarın doğrusu olmaz 1 kasa açarsın inanılmaz şey gelir 1000 kasa açarsın hiçbir şey gelmez ben olsam 5 pass alıp hepsiyle kasa alırdım 2 kere yaparsan bakiyen biter zaten sonra da csfloat gibi bir sitede satıp gerçek paraya çevirirdim

bi çılgınlık yapıp imza kapsüllerinden aldım tüm parayla, şu an satabilsem bile 40 dolar filan anca geri alabiliyorum :') gg beyler. kumar oynamayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,290
Üyeler
183,969
Son üye
optıkusprıme
Geri