CS2 FPSDE ANLIK DÜŞÜLER YAŞIYORUM ?

RioMack

80+
Reaksiyon skoru
0
sistem 4070 super 12 işlemcvi 14700 kf normalde 250 fps civarında alıyordum ama internet olarak ne zaman fibere geçtim fps de anlık düşüşler yasıyorum 170 150 lere kadar düşüyor bunun nedeni ne olabilir

sistem 4070 super 12 işlemcvi 14700 kf normalde 250 fps civarında alıyordum ama internet olarak ne zaman fibere geçtim fps de anlık düşüşler yasıyorum 170 150 lere kadar düşüyor bunun nedeni ne olabilir
Oyun çıktığından beri optimize edemediler fps'i çoğu kişinin yaşadığı bir sorun, anlık düşüş olur ama anlık takılma olursa sıkıntı olabilir

Muhtemelen Frame time drop yiyor olabilirsiniz(sağ üst köşede MS yazan yer). Aynı problem bende de var cs2 de. Sorunu deneysel yoldan jack girişinde olduğunu düşünüyorum. ne zaman hoparlör ve mikrofon giriş jacklerini çıkartıp takınca problemim ortadan kalkıyor.

Portlarınızı tak çıkar yaparak deneyebilirisiniz.

Eğer frame time drop yiyorsanız bunun herhangi bir çözümünü yerli ve yabancı kaynaklardan bulamadım. Haliyle deneysel yoldan deneyebilirisiniz.

Son gelen güncelleme ile fps sorunu ortaya çıktı herkeste fps düşüşü var ve çözünürlük ve grafik kalitesi en yüksekte sanırım biraz düşürmek çözüm olabilir

Geri