CS2 gereğinden fazlamı abartılıyor?

girdim attım bir kaç el aynı cs aynı oyun bana hiç farklı gibi gelmedi

şu adam tam bir balon ya vidyoda yaptığı hiçbir şey yok oyunu açıyo tüm ayarları en düşüğe çekiyor başka bir şey yapmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abartılacak bir yönü yok ki abartsınlar spray bile gitmiyor. Böyle bir oyunu niye övelim
Balon mu kendini kandırmaya devam et

Yıllardır 1024x768 oynuyorum cs de iyidi ama cs2 de çöp olmuş.

Bence normal CS:GO'nun 10 yıl daha gideri var. Belki grafik iyileştirmesi updatesi falan gelebilirdi ona bile pek gerek yok aslında.
CS2'nin çok yol katetmesi gerek bence şu an. Hileleri banlasınlar da ne oluyorsa olsun gerçi. Önemli olan hilelerin banlanması. 64 tickten de kurtulmak bir de.

CS 2 yi abartanlar oyun tekniğinden anlamıyor zaten, Overwatch 2 de aynı sırf hype yapmak için yeni oyunmuş gibi yapıyorlar, CS GO normalde Update olarak gelmesi gereken DX 9 dan 11 e veya 12 ye geçiş yeni oyunmuş gibi lans edildi.

Zamanında League of Legends de grafik güncellemesi yaptı ama LOL 2 diye çıkmadı. ETS 2 de DX 11 geçti ETS 3 diye çıkarmadı.

Arkadaşlar bu oyun benim cs ile aramı açtı. Tek oynadığım online oyun buydu bunu da bıraktım valve sağ olsun. Renk karmaşası oyunun eski havasını bozmuş
r_fullscreen_gamma 3 hocam bunu deneyin biraz daha csgoya benziyor

Balon mu kendini kandırmaya devam et
tam olarak ne yapıyor vidyoda ayarları en düşüğe çekmek dışında. Birde dalga geçer gibi en başta bakın vsync açık 144 fps alıyoruz onu kapatınca 300lere çıktı diyor. dalga değil başka bişi dicem de ban yemiyim

Unlost yayıncılar arasında en kolpası bana göre.
Cs2 ye gelirsek ben açıkcası sevmedim. Resmen millet shift ile gidiyor peekler eskisi gibi değil. Spray değişik geliyor. Ben alışamadım açıkcası csgo daha iyidi. Ben biraz daha hızlı oyun seviyorum belkide. Warzone'dan devam cs devri bitecek gibi düzeltilmezse. Rankım global bu arada.

YAlan yok.duyrulduğu günkü kadar heycanlı değilim.

CS2 bu halde çok kötü

Geri