BayOguzz
80+
Dahası
girdim attım bir kaç el aynı cs aynı oyun bana hiç farklı gibi gelmedi
Balon mu kendini kandırmaya devam etşu adam tam bir balon ya vidyoda yaptığı hiçbir şey yok oyunu açıyo tüm ayarları en düşüğe çekiyor başka bir şey yapmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abartılacak bir yönü yok ki abartsınlar spray bile gitmiyor. Böyle bir oyunu niye övelim
öyle mi olmuş kanka demek ortaya çekince zula oldu oyun, 800x600 çözünürlük kullanıyorsan belki.Minecraft oynayanlar için birebir Ayarları ortaya çektim oyun zula oldu kanks
r_fullscreen_gamma 3 hocam bunu deneyin biraz daha csgoya benziyorArkadaşlar bu oyun benim cs ile aramı açtı. Tek oynadığım online oyun buydu bunu da bıraktım valve sağ olsun. Renk karmaşası oyunun eski havasını bozmuş
Gama 3 parlak değilmi hocam 2.2 normalde varsayılan tüm oyunlarda.r_fullscreen_gamma 3 hocam bunu deneyin biraz daha csgoya benziyor
tam olarak ne yapıyor vidyoda ayarları en düşüğe çekmek dışında. Birde dalga geçer gibi en başta bakın vsync açık 144 fps alıyoruz onu kapatınca 300lere çıktı diyor. dalga değil başka bişi dicem de ban yemiyimBalon mu kendini kandırmaya devam et
hocam nedense daha karanlık oluyor cs2 deGama 3 parlak değilmi hocam 2.2 normalde varsayılan tüm oyunlarda.