Neler Yeni

CS2 gereğinden fazlamı abartılıyor?

Hasan344

80+ Gold

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Ben gerçekten oyunu beğendim hoşumada gitti maçlar sarıyor. fakat anlamadığım bir şey var kimi görsem okadar çok abartıyorki oyunu yok oyunun renklere bakın smoke bakın falan filan hiç oyun görmemiş oynamamış gibi davranıyorlar. csgodan tek farkı grafik güncellemesi bi kaç yeni özellikler.
Son Valo bükücü

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Arkadaşlar betada olduğunu unutmayalım mesela csgo cikarkende kimse alışık değildi herkes zamanla alıştı ve vuruş konusuna gelirsek özellikle sprey konusunda csgo ve valoranta Alişan birine uzun süre tuhaf gelebilir normal ama ileride normalleşecek denemek daha nasip olmadı ama izledigim kadarıyla anlayabiliyorum ve yayıncılarda çözebilenler var mekaniği

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar betada olduğunu unutmayalım mesela csgo cikarkende kimse alışık değildi herkes zamanla alıştı ve vuruş konusuna gelirsek özellikle sprey konusunda csgo ve valoranta Alişan birine uzun süre tuhaf gelebilir normal ama ileride normalleşecek denemek daha nasip olmadı ama izledigim kadarıyla anlayabiliyorum ve yayıncılarda çözebilenler var mekaniği
Hocam sorun CS 2 adı altında çıkması bu oyun CS GO update olarak gelmeliydi. Sağlam oyunu bozdular şimdi

Top Bottom