Neler Yeni

CS2 Gereksiz Ban Aldım

Reaksiyon skoru
51
Oyuna son bir kaç aydır girmiyorum ve bana 3. Parti Yazılım Dedi. Nasıl Geri Açabilirim hesabımı? (KOMİK YANI 2020 DE BAN ALDIĞIMI EN SON OYUNADA BU SABAH GİRDİĞİMİ SÖYLİYORKİ OYUN PC DE YÜKLÜ DEĞİL)

Oyuna son bir kaç aydır girmiyorum ve bana 3. Parti Yazılım Dedi. Nasıl Geri Açabilirim hesabımı? (KOMİK YANI 2020 DE BAN ALDIĞIMI EN SON OYUNADA BU SABAH GİRDİĞİMİ SÖYLİYORKİ OYUN PC DE YÜKLÜ DEĞİL)
Benim de 50 bin tllik valorant hesabım banlandı. İnandıramıyorum kimseyi. Youtube falan baktığımda 3 parti yazılımdan banlanan youtuberlar falan da var. Bu iş nasıl işliyor bilmiyorum. 6 aydır hesabımı açmadılar

-allow_third_party_software başlatma seçeneklerine bunu yazar mısın

Haksız yere yenildiğinde bazen açılabiliyor bazende açmıyorlar. Valveye hiç güven olmaz. Bende bu gibi sebeplerden dolayı envanterimi sattım 30k etti hem pc hem telefon aldım kafam rahat.

Benim de 50 bin tllik valorant hesabım banlandı. İnandıramıyorum kimseyi. Youtube falan baktığımda 3 parti yazılımdan banlanan youtuberlar falan da var. Bu iş nasıl işliyor bilmiyorum. 6 aydır hesabımı açmadılar
benim hesap 3 sentlikti galiba ondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,467
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri