Neler Yeni

cs2 herkese verildi bana verilmemiş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ayetullah Taylan
ban yicek bir durum yok forum kültürünü donanımarsıvınde edınmedık :) 2008den beri forumlarda vakit geciririm. belki daha sen tohumken falan evlat
senin ne zamandır forumlarda olduğun kimsenin umrunda değil 2008 den beri forumlarda vakit geçiriyorsanız yaşınız büyük olmalı ve hala kilo 13 yaşında gibi 7/24 bilgiayar başında diyip insanların yaşıyla kilosuyla ilgili konuşuyorsun hani bunu böyle spor yap şeklinde deseniz tamam da asosyal diyerek daha tanımadığınız insanlara obez dermişçesine konuşuyorsunuz. Hah neymiş? 2008 den beri forumlardaymış millete 7/24 bilgisayar başında diyor 15 yıldır forumlarda takılıyor. neyse uzatmayacağım tartışmaya değmezssiniz.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
ya şu adam profil resmine de istinaden bi çağrışımda bulunarak tıpkı lucifer michaelson gib konuşmuyor mu

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
cs 2 herkese verildi videolar gördüm primeın olması ve rankın olması lazımmış hesap prime ve rankım silver 1 ama bana gelmedi ana sayfada çıkıyomuş
bana da gelmiş şimdi baktım yakında gelir şuan primesi olan herkese dağıtmaya çalışıyorlar oyun süreleri etkilidir gelme konusunda

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Aynen cs 2 gelmemiş bunu 12-17 yaş arasında 90-110 kilo aralığındaki evden dışarı çıkmayan asosyal insanlar özellikle yazıyor :D
--algın bu sekılde calısıyorsa ıstedıgın gıbı dusunebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin ne zamandır forumlarda olduğun kimsenin umrunda değil 2008 den beri forumlarda vakit geçiriyorsanız yaşınız büyük olmalı ve hala kilo 13 yaşında gibi 7/24 bilgiayar başında diyip insanların yaşıyla kilosuyla ilgili konuşuyorsun hani bunu böyle spor yap şeklinde deseniz tamam da asosyal diyerek daha tanımadığınız insanlara obez dermişçesine konuşuyorsunuz. Hah neymiş? 2008 den beri forumlardaymış millete 7/24 bilgisayar başında diyor 15 yıldır forumlarda takılıyor. neyse uzatmayacağım tartışmaya değmezssiniz.
sana fikirlerini beyanetmeni soylemen için bir alıntı yaptıgımı hatırlamıyorum.sakince klavyeni bırak asker. spesifik bir kitleye konu-bilgi kirliliği üzerine sert bir imada bulundum. sakin ol ve anasayfadaki acılan konulara gun ıcerısınde ızle sunu goruceksın csggo2 gelmemıs - bana csgo2 gelmemıs yardım- seckın rankım acık csgo 2 gelmemıs vb. yani konuyu uzatmadan klavye omza ileri marş marş aslanım

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
enes burda kimse cs go ceosu değil. gelmediyse zorlama elbet o guncelleme sanada gelicek konu acıp forumu kirletme ana konusu anasayfada mevcut zaten bir sorun olursa oraya sor
Oğlum niye herkese saçma sapan cevaplar veriyorsun zorla ban mı yiyeceksin. Telefon konusu açıyorlar çöpe at diyorsun. İnternet konusu açıyorlar modemin dandik diyorsun. Adam gibi cevap ver ya da uzaklaş forumdan reddite git. 10 yaşında mısın.

Can...

80+ Platinum
Herkese verildiği söylentisi yanlış. Zaten herkese verilse limitli test veya kapalı beta olmaktan çıkar, açık beta veya tam sürüme geçerdi oyun.
CSGO Rankın olması, Prime status olması ve rekabetçi oynadığın sunucuların bölgesi önemli. Tüm bunları karşılasan bile bi kaç bahtsız bedeviden birisi olabilirsin. Dediğim gibi herkese verilmedi ama çoğu kişiye de dağıtıldı.
NASIL bakıyorz verildiine

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Oğlum niye herkese saçma sapan cevaplar veriyorsun zorla ban mı yiyeceksin. Telefon konusu açıyorlar çöpe at diyorsun. İnternet konusu açıyorlar modemin dandik diyorsun. Adam gibi cevap ver ya da uzaklaş forumdan reddite git. 10 yaşında mısın.
doğruları soylemek ne zamandır kotu cevap oldu

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
uygunsuz cevapları bilgileri alıntıları raporlama sisteminden raporlayabilirsiniz.admin uygun gorurse banlayabilir

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Uygunsuz Dil

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
ya şu adam profil resmine de istinaden bi çağrışımda bulunarak tıpkı lucifer michaelson gib konuşmuyor mu
profil fotoğrafını anlamaya yaşın yetmeyebilir haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu zekayla burdurland veya ifşa kanallarında takılmaya layık.
tecrübe konustu. max yazar çapı. 3689mesaj ve hepsi boyle yaratıcı ise foruma baya katkın oldugunu dusunmeye basladım. gururlandırıcı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom