Öneri CS2 Hile önerisi 3k butce

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Umarım hile almak seni çok daha büyük sıkıntılara sokar. Hileye çok sert şekilde karşıyım. Faceit oyna geç. Kimlik mevzusuna da bu kadar takılma, zaten kimlik zorunlu değil Faceitte. Açıkçası kimlik verileri saklama konusunda TR den daha çok güvendiğimiz kesin.

nasıl kimlik zorunlu değil daha 2 gün önce ac kur şunu bunu kur pc yeniden baslat ugrastım bu seferde uyarı verdi maça girmek istedigimde kimlik doğrulaması falan diye kimligimi okutacam nfc önlü arkalı foto + selfie kimliginle akbank online'dan hesap acarken bile bukdr doğrulama yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hile almak beni nasıl sıkıntılara sokabilir onuda anlamadim ki max ban yeriz yani

oyunu oynamayı bırak hile alma.
simit sat onurlu yaşa.

ONUDA cok denedim bırakamıyorum ya bi bakıyorum gece steamde indirmye başlamışım zaten 20 dkda iniyor bi yemek yiyip gelince sonra tekrar aynı srunlar cidden bu faceit kimliksiz yapma yolu yok mu ya oyle yapayım

ONUDA cok denedim bırakamıyorum ya bi bakıyorum gece steamde indirmye başlamışım zaten 20 dkda iniyor bi yemek yiyip gelince sonra tekrar aynı srunlar cidden bu faceit kimliksiz yapma yolu yok mu ya oyle yapayım
bro korktugun kimlik bilgilerini çaldırmaksa çoktan 500 kere çalınmıştır korkma bu yüzden.15 Yaşında herhangi bir çocuğun panelinde 7 sülalenin bilgileri dolaşıyor zaten bu kadar kasılmanın anlamı yok.

Dünyadaki herkes de senin kimliği gözlüyodu :D Pcye hile indirmekten çok daha güvenilir utanmadan hile önerisi diye konu açıyor bi de laskdlşask

Dünyadaki herkes de senin kimliği gözlüyodu :D Pcye hile indirmekten çok daha güvenilir utanmadan hile önerisi diye konu açıyor bi de laskdlşask

la neyine utanayım pcye hile indirmek neden güvensiz ayrıca pc'de oyundan ve sadece epic steam birde bi kac oyun platformu dısında hicbirsey olmayan gmail var neyim calınabilir bu cihazdan millet geliyor kafamıza kafamıza atıyor utanması gereken biz oluyoruzaq sanki hileyle rank kasicaz karsida hile varsa en azindan bizimde acabilecegimiz ff verince f1 basmayan ruslarda oldugu için 13 raund mal gibi niye sıkıntıdan oyun oynuyorum ben oynamıyorum daha doğrusu ölüp izliyorum direktt

TAMAM istemiyorum öneri ya kaliteli bi hile onermek dsıknda herseyi yazdınız

Hile açmanın bahanesi olmaz ne olursa olsun hile açan ve destekleyen herkes *********in önde gidenleridir ve küçümsenmemesi gereken bir mesele

reis hile kullanma, cs2 de hilemi var pubg oyna, ordada mı hile var valo oyna ordadamı hile var battlefield oyna, oyun sizin gibiler yüzünden oynanmaz halde zaten

Sormak istediğim tek soru şu yıllardır cs oynayan belli bir eloya sahip olan hileden dolayı faceit oynayan biri olarak nasıl zevk alıyorsun? Wallhack kullansan duvar arkası görürsün, side girerken yerini bildiğin birini vurmak zevk vermez. Aimbot tarzı aime dayalı hile açsan o hiç zevk vermez. Her silahın bir sprayi var spray atmak deagle ile kafadan vurmaya çalışmak vs. zevk verir. Onun haricinde mousenin sol clickine basıp otomatik olarak birini vurduğum bir oyundan zevk almam ben. Çünkü zaten vuracağını biliyorsun. Tavsiyem faceit premium alıp oyna daha fazla zevk alırsın.

Sormak istediğim tek soru şu yıllardır cs oynayan belli bir eloya sahip olan hileden dolayı faceit oynayan biri olarak nasıl zevk alıyorsun? Wallhack kullansan duvar arkası görürsün, side girerken yerini bildiğin birini vurmak zevk vermez. Aimbot tarzı aime dayalı hile açsan o hiç zevk vermez. Her silahın bir sprayi var spray atmak deagle ile kafadan vurmaya çalışmak vs. zevk verir. Onun haricinde mousenin sol clickine basıp otomatik olarak birini vurduğum bir oyundan zevk almam ben. Çünkü zaten vuracağını biliyorsun. Tavsiyem faceit premium alıp oyna daha fazla zevk alırsın.

hiç kullanmadım ki daytcım zevk almak icin değil zevkimin engellenmemesi icin kullanmak istiyorum ztn bu itemsatisda vs faceit hesabı satlıyor mu

dostum kimlik bilgilerini isteyen herkes 5tl ye öğrenebiliyor çokta kasma bence.

arkadas kac defa dicem kktc vatandasiyim diye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,102
Üyeler
190,690
Son üye
enessenizm